AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Stigende interesse for kryptoaktiver blandt institutionelle investorer i 2023

Crypto ser stigning i interesse hos institutionelle investorer

Næsten 40% af institutionelle investorer havde noget eksponering over for kryptoaktiver i 2023, en markant stigning fra de 31%, der blev registreret i 2021.

En nylig undersøgelse gennemført af KPMG i Canada og Canadian Association of Alternative Assets & Strategies har afsløret en betydelig stigning i institutionelle investorers interesse for kryptovalutaer.

Ifølge undersøgelsen rapporterede en tredjedel af respondenterne, at de havde allokeret mindst 10% af deres portefølje til kryptoaktiver, sammenlignet med kun en femtedel af respondenterne for to år siden.

Institutionelle Investorer Indtræder i Crypto Amid Modning af Markedet

Undersøgelsen undersøgte også årsagerne til institutionelle investorers voksende interesse for kryptovalutaer.

Et flertal af respondenterne, 67%, nævnte det modne marked og forvaringsinfrastrukturen som en betydelig faktor, en betydelig stigning fra de 14%, der blev registreret i 2021.

Desuden nævnte 58% af respondenterne den stærke markedspræstation af kryptovalutaer som en motivationsfaktor for deres investeringer.

Markedsydelsen af kryptovalutaer, især Bitcoin og Ethereum, har været bemærkelsesværdig i de seneste år.

Bitcoin, verdens største kryptovaluta efter markedsværdi, har oplevet en stigning på 150% i 2023 og er op næsten 60% år til dato.

På samme måde er Ethereum, den næststørste kryptovaluta, steget med cirka 60% i 2024.

Godkendelsen af spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er) af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) i januar i år har spillet en væsentlig rolle i at øge institutionelle investorers adgang til kryptoaktiverne.

Efter års mislykkede ansøgninger har SEC’s beslutning gjort det lettere for institutionelle investorer at inkludere kryptovalutaer i deres porteføljer.

Top  SHIB Meme-Coin oplever værditilvækst på 10% og annoncerer ny digital identitetsservice

Stigning i Interessen for Crypto i Hongkong

Den øgede interesse for kryptovalutaer er også blevet observeret i Hongkong, hvor reguleringsklarhed og nylige godkendelser af Bitcoin og Ethereum spot ETF’er har bidraget til en stigning i fokus fra institutionelle og detailinvestorer.

OSL Group, et digitalt aktivsselskab noteret i Hongkong, har oplevet en betydelig stigning i interesse fra investorer, og deres investorrelationsmetode er blevet mere proaktiv som et resultat.

Som rapporteret har Hongkong lanceret sin første række ETF’er fokuseret på kryptovalutaer, hvilket markerer potentielt konkurrence for de populære Bitcoin-produkter i USA.

Harvest Global Investments Ltd., den lokale enhed af China Asset Management, sammen med et samarbejde mellem HashKey Capital Ltd. og Bosera Asset Management (International) Co., noterede Bitcoin og Ether ETF’er i byen på tirsdag.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button