AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Stigende popularitet af Ethereum NFT-markedet og Pudgy Penguins Collection

Ethereum’s non-fungible token (NFT) market er inde i en periode med voksende aktivitet. Den ugentlige handelsvolumen nåede sit højeste niveau siden februar 2023. Ifølge data fra CryptoSlam er NFT-salget på Ethereum (ETH) netværket steget med omkring 100% i den seneste uge, og nåede op på imponerende 158 millioner dollars. I samme periode oplevede andre populære blockchain-netværk for NFT’er såsom Bitcoin og Polygon (MATIC) et fald på henholdsvis 24% og 10% i deres handelsvolumen.

Pudgy Penguins Oplever Stigende Popularitet

Stigningen i Ethereum NFT-volumen falder sammen med den voksende popularitet af Pudgy Penguins-samlingen, der i øjeblikket er rangeret som nummer tre efter markedskapacitet. Pudgy Penguins nærmer sig hastigt markedsgrænsen for sin rival, den kendte Bored Ape Yacht Club-samling, der ejes af Yuga Labs. Yuga Labs er også skaberen af Cyberpunks, samlingen med den højeste gulvpris på markedet. Pudgy Penguins arbejder aktivt på Pudgy World, en interaktiv spilleoplevelse, der forventes at være tilgængelig på Apple Vision Pro.

NFL All Day Collection Får Momentum

NFL All Day digital collectibles brand, udviklet af Dapper Labs, har fået momentum takket være frenzyn omkring Super Bowl. Den sportstema-baserede, digitale collectible brand udsendte reklamepakker med NFT’er under NFL-slutspillet i januar, hvilket resulterede i flere salg af høj profil. Samlingen har samlet næsten 10 millioner dollars i salg siden NFL’s regulære sæson begyndte i september.

NFT-markedet har oplevet en opadgående bevægelse for nylig i takt med genopretningen i krypto-priserne. I oktober steg NFT-handelsvolumen med 99 millioner dollars, hvilket nåede 405 millioner dollars og nåede et niveau for salg, der ikke er set siden august. På samme måde nåede salget af NFT’er på Bitcoin-netværket en milepæl i december 2023, hvor det oversteg 881 millioner dollars for første gang nogensinde.

Top  Kryptowährungsanalyst sagt voraus: Meme-Token BODEN vor Ausbruch - Analyse und Prognose

Disse tal vidner om den stigende popularitet og handling i NFT-markedet og understreger dets betydning som en dynamisk og levedygtig del af kryptoinvesteringslandskabet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button