AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumLitecoin

Stigende transaktionsgebyrer på Bitcoin og Ethereum-netværkene skyldes stigning i brugen af kryptovalutaer

Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) har oplevet en dramatisk stigning i transaktionsgebyrer i kølvandet på den stigende brug af kryptovalutaer.

Ifølge BitInfoCharts ligger det gennemsnitlige BTC-transaktionsgebyr i øjeblikket på omkring 10 USD, hvilket er steget med over 500% sammenlignet med mindre end 2 USD tidligere på måneden. I midten af oktober nåede det gennemsnitlige BTC-gebyr så højt som 18 USD, hvilket sammenfaldt med en stigning i den førende kryptovaluta og stigende handelsvolumen.

På samme måde er Ethereum gasgebyrer steget til over 100 gwei ifølge data fra EtherScan. Det koster pt. en bruger mere end 60 USD at foretage en swap på Ethereum-netværket, omkring 110 USD at sælge en NFT og 20 USD at broge aktiver.

Yderligere viser CryptoFees-data, at Bitcoins daglige gebyrer i gennemsnit udgjorde 10,65 millioner dollars fra den 16. til den 18. november og dermed overgik Ethereums gennemsnitlige gebyrer på 6,9 millioner dollars for samme periode.

Den seneste stigning i BTC-transaktionsgebyrer tilskrives den nylige vækst i Ordinals-indskriftsaktiviteten. Disse digitale aktiver, der ligner NFT’er, men fungerer på BTC’s mindste enheder, satoshis, blev populære tidligere på året og signalerede en ny retning for Bitcoin inden for NFT-sektoren. Interessen faldt imidlertid, men en genopblussen skete, da disse aktiver spredte sig til andre blockchain-netværk som Polygon og Litecoin. Tilbage i maj forårsagede den stigende popularitet af Ordinals netværksproblemer, der førte til overvældende 500.000 ubekræftede transaktioner og sendte det gennemsnitlige transaktionsgebyr gennem taget. Efter hændelsen foreslog nogle Bitcoin-udviklere endda at frigive en opgradering for at fjerne Ordinals. I et Bitcoin-udviklerforum foreslog Bitcoin-kernedeveloper Ali Sherief at introducere en runtime-indstilling for at slette alle ikke-standard Taproot-transaktioner, herunder Ordinals og BRC-20-token.

Top  Milliardenschwerer Online-Betrugsskandal: USDT spielt zentrale Rolle im Huione-Guarantee-Betrugsschema

Den seneste stigning i BTC-transaktionsgebyrer kommer i kølvandet på den voksende adoptering af den førende kryptovaluta. Ifølge en rapport fra IntoTheBlock har Bitcoin-adopteringen nået 67,62%, en ny årlig rekord. Dette stigningskurve indikerer en stigning i nyoprettede aktive adresser, hvilket angiver en tilstrømning af nye markedsdeltagere. Desuden har blockchain-analysefirmaet Santiment også bekræftet disse fund, bemærkede en stigning i mindre tegnebøger med mindre end 1 BTC.

Mislykket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button