AltcoinsBitcoin

Strategisk partnerskab mellem Tether og RAK DAO accelererer adoptionen af kryptovaluta i Ras Al Khaimah, VAE

Tether og RAK DAO indgår partnerskab for at fremme kryptovaluta-adoption i Ras Al Khaimah, VAE

Partnerskabet mellem Tether og RAK DAO

Tether, en førende udbyder af Stablecoins, har etableret et strategisk partnerskab med RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO) med det formål at fremme adoptionen og uddannelsen inden for kryptovalutaer i Ras Al Khaimah, De Forenede Arabiske Emirater (VAE). Samarbejdet sigter mod at styrke økonomisk vækst og positionere RAK DAO som et globalt blockchain-center.

Facilitering af krypto-betalinger og uddannelsesprogrammer

Sammenarbejdet mellem Tether og RAK DAO vil involvere lettelser af krypto-betalinger og udformning af uddannelsesprogrammer. Fokus vil være på at lette integrationen af kryptoteknologier i regionen og øge forståelsen for Bitcoin, Stablecoins, blockchain og peer-to-peer teknologier.

Tether Edu og brede uddannelsesprogrammer

I tråd med RAK DAO’s mission om at fremme web3-innovationer og stimulere økonomisk vækst, vil Tether samarbejde tæt med dem om at integrere krypto-betalinger i regionen. Især vil Tether Edu udvikle omfattende uddannelsesprogrammer målrettet mod personer med varierende vidensniveauer, som dækker emner såsom introduktion til Stablecoins og praktiske anvendelser af kryptovalutaer.

Transformative kraft af Bitcoin og blockchain i regionen

Topcheferne for Tether og RAK DAO, Paolo Ardoino og Dr. Sameer Al Ansari, understreger den forandringskraft, som Bitcoin- og blockchain-teknologierne har i regionen. Dette partnerskab udgør et afgørende skridt i RAK DAO’s ambition om at etablere sig som et førende blockchain-innovationscenter og fremme økonomisk vækst gennem brugen af kryptovalutaer.

Top  Binance's handelsvolumen fortsætter med at falde

Fremtidige udsigter

Med Tethers indsats inden for udstedelse af Stablecoins og RAK DAO’s engagement i blockchain-innovationer, tyder det på, at adoptionen og forståelsen af kryptoteknologi i Ras Al Khaimah i VAE vil få et betydeligt boost.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button