BitcoinRegulationRegulierung

Südkoreas Regierungspartei verspricht Krypto-Verbot zu ändern for at tiltrekke unge vælgere ved kommende valg.

Südkoreas regeringsparti, People Power Party, har lovet at ændre deres kryptoforbud for at tillade Bitcoin-spot-ETF’er og andre kryptorelaterede investeringsprodukter i landet. Denne ændring af deres holdning ses som et forsøg på at vinde de unge vælgeres gunst.

Tidligere holdning til Spot-Bitcoin-ETF’er

Republikken Korea havde tidligere bekræftet deres forbud mod finansielle institutioners besiddelse af kryptovalutaer. Dette var den officielle erklæring fra regeringen under Yoon Suk Yeol, på trods af tilladelsen af børsnoterede Bitcoin-spotfonde (ETF’er) i USA.

Kursændring før kommende valg

Med henblik på de kommende parlamentsvalg den 10. april i år synes regeringspartiet at have blødt op på deres holdning over for institutionel kryptobesiddelse. People Power Party har lovet at indføre reformer, der kunne muliggøre indførelsen af Bitcoin-ETF’er i landet.

Kandidaterne har også lovet at arbejde for lovændringer, der kan baner vejen for godkendelse af andre kryptovalutaprodukter, der allerede er anerkendt som lovlige i industrialiserede lande som USA. Desuden vil de gradvist afvikle krypto-forbuddet for institutionelle investeringer og initial exchange offerings (IEO).

De har dog præciseret, at de først vil begrænse akkumuleringen af kryptoaktiver for værdipapirfirmaer med “investorbeskyttelsesforanstaltninger” for at teste vandet, før de tillader banker og forsikringsselskaber at dykke ned i disse produkter. Samtidig har de afsløret deres plan om at etablere et “Udvalg for fremme af digitale valutaer”, der skal foreslå love, håndhæve sanktioner og overvåge landets digitale valutasektor.

Derudover har de lovet at gennemgå forskellene i klassificeringen af børser for virtuelle aktiver i landets finanslove. Landets ministerium for små og mellemstore virksomheder og opstartsvirksomheder havde oprindeligt klassificeret dem som spil og underholdningsvirksomheder, og de store børser Upbit og Bithumb blev også anerkendt som “enhjørninger”.

Top  FTX-Mitbegründer Gary Wang unter verschiedenen Fragen über Darlehen von Alameda Research in Bankman-Frieds Strafprozess

Et forsøg på at vinde unge vælgere

Dette skridt er åbenlyst et forsøg på at vinde kryptovenlige unge vælgere for partiet. Ifølge landets nationale skattekontor er omkring 80 % af kryptoejere i regionen mellem 20 og 30 år.

Ifølge The Block, der henviser til Herald Business Daily, undersøger People Power Party muligheden for at udsætte beskatningen af kryptogevinster fra 2025 til 2027 for at øge deres tiltrækningskraft for kryptofællesskabet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button