AnalyseBitcoinCardanoDeFiEthereum

Sui stormer frem og overgår store kryptovalutaer – Hvad er hemmeligheden bag succesen?

Sui klatrer op på top-listen over kryptovindere

Sui har gjort det til top-vinderlisten, efter at værdien i løbet af den seneste dag steg med 13 % og nåede en ny all-time high på 1,43 $. Dette fortsætter den vedvarende opadgående trend, som den digitale aktivklasse har nydt de seneste 30 dage, og overgår de vigtigste kryptokurver som Bitcoin, Ethereum, Solana osv.

Ifølge de seneste data er SUI blandt de digitale aktiver med de største gevinster i den seneste uge og måned, med gevinster på henholdsvis 85 % og 135 % i disse perioder.

Sui er en Layer-1 Proof-of-Stake (PoS) blockchain, der blev lanceret i maj 2023 og tilbyder en ekstraordinær gennemstrømning, lav latenstid og parallel transaktionsafvikling. Netværket er baseret på programmeringssproget Move og blev udviklet af grundlæggerne af Mysten Labs, der støttes af kapaciteter som a16z og Jump Capital.

Vækst af økosystemet

Prisstigningen på Sui skete i lyset af en enorm vækst inden for økosystemet, da det nu er blandt de 15 største blockchains for daglige og ugentlige transaktionsvolumener. Således oplevede nettet i den foregående uge en stigning i handelsaktiviteter på den decentraliserede børs (DEX) med 82,42 % og gennemførte ifølge DeFillama-data transaktioner til en værdi af mere end 350 millioner dollars. Dette placerer det endnu højere end så velkendte konkurrenter som Cardano og Fantom.

Desuden stiger den samlede værdi af de aktiver, der er låst på protokollen også. TVL er en vigtig måleenhed for at vurdere kapitalen, der er indeholdt i et blockchain-netværk eller DeFi-protokol. Data fra DeFillama viser, at Sui-blockchainens TVL den 14. januar overskred 300 millioner dollars, og dermed overgår store netværk som Bitcoin.

Top  Bitcoin stiger, mens andre kryptovalutaer viser tab - se de seneste kursændringer her

Konklusion

Sui har for alvor gjort sin tilstedeværelse kendt på kryptomarkedet med en imponerende prisstigning og en voksende økosystemværdi. Med en solid teknologisk baggrund og støtte fra velrenommerede investorer ser det ud til, at Sui har potentiale til at forblive et betydningsfuldt aktiv i kryptoindustrien.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button