AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Sydkoreanske universiteter kæmper med kryptodonationer efter nye regler

Financial authorities in South Korea har forbudt universiteter at åbne virksomhedskonti til mønttransaktioner. Dette resulterer i, at de ikke kan konvertere cryptocurrency-donationer, som visse kryptovirksomheder har leveret, til kontanter.

Lokale medier som Chosun Ilbo rapporterede mandag, at finansielle myndigheder er bekymrede for, at virksomhedskonti, i modsætning til individuelle konti med reelle navne knyttet til dem, lettere kan bruges til hvidvaskning af penge på grund af manglende individuel verifikation.

Den koreanske Financial Intelligence Unit (KoFIU) og Uddannelsesministeriet forventes angiveligt at opretholde deres holdning om at forbyde universiteter at åbne virksomhedskonti til mønttransaktioner.

Sydkoreas universiteter er fastlåst med kryptodonationer, nye regler planlagt

Denne beslutning kommer, efter at nogle universiteter bad om at åbne virksomhedskonti til kontantomveksling efter store møntdonationer, de havde modtaget.

En højtstående embedsmand fra finansmyndighederne forklarede beslutningen og sagde, at det ville være uretfærdigt over for andre virksomheder at give universiteter en undtagelse. Desuden ville åbning af sådanne konti for alle virksomheder skabe en betydelig risiko for hvidvaskning af penge.

Derudover har finansielle myndigheder og uddannelsesministeriet til hensigt at råde universiteter til at holde sig væk fra at acceptere sådanne donationer i fremtiden. Dog kan de tilbyde en livline for universiteter, der allerede har modtaget sådanne donationer.

Afhængigt af beløbet og andre faktorer kan der etableres et system til at konvertere disse eksisterende mønter til kontanter. Dette antyder en mulig løsning for universiteter, der kæmper med tidligere modtagne cryptocurrency-donationer.

Sydkorea forbyder cryptocurrency-donationer

Sydkorea har for nylig sat en stopper for cryptocurrency-donationer. Denne nye politik forbyder velgørende organisationer at acceptere digitale valutaer, hvilket potentielt påvirker deres fundraising-indsats.

Top  Hederas Beitritt zum UK Cryptoasset Business Council: Eine neue Ära für das britische Kryptowährungs-Ökosystem

Beslutningen kommer på trods af den stigende popularitet af Bitcoin (BTC) og andre digitale valutaer i landet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button