AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Taipei Blockchain Week 2023: Stor succes og optimisme for fremtiden

Taipei Blockchain Week er netop skudt i gang med omkring 2.000 deltagere fra krypto-fællesskabet, der samledes for at høre om blockchain-tendenser. Disse tendenser strakte sig fra Llayer 1’s rolle i Web3 i 2024 til fremtiden for decentraliseret finans (DeFi).

Blandt de fremtrædende talere ved begivenheden var Ethereum-skaberen Vitalik Buterin og Binance’s nye topchef Richard Teng, der talte om betydningen af regulering i kryptorummet. Teng, der tidligere var reguleringsmyndighed i Abu Dhabi og for nylig er blevet udnævnt til CEO for Binance, er ydmyg over at lede børsen og ser frem til fortsat vækst i brugerbasen, der lige nu står på 167 millioner brugere.

Han påpegede betydningen af at støtte vækst og håndtere risici i stedet for kun at fokusere på risikostyring. Ifølge Teng udgør de uretmæssige midler, der går ind i krypto, kun 0,02%, ifølge data fra bl.a. det amerikanske finansielle kriminalitetskontor Chainalysis.

Selvom traditionelle medier stadig forbinder krypto med svindel og uretmæssige midler, er Teng optimistisk med hensyn til kryptovaluta og håber, at en ETF bliver godkendt i USA, hvilket forventes at tiltrække flere institutioner til rummet.

En anden promininent taler på konferencen var Ethereum-medstifteren Vitalik Buterin, der har modtaget et Taiwan Employment Gold Card, der giver ham tilladelse til at bo og arbejde lovligt i landet. Buterin har i sin seneste blogpost præsenteret en konceptuel arkitektur kaldet ZK-EVM, der sigter mod at forbedre Ethereum’s hovedkædes effektivitet ved at integrere avancerede kryptografiske teknikker direkte i hovedkæden.

På trods af den aktuelle ‘bear market’ skabte konferencen en euforisk og optimistisk stemning, hvor prisen på Bitcoin steg med 4% til $42.777. Diskussionerne ved konferencen har centreret sig om godkendelsen af Bitcoin Spot ETF’er. David Tng, der er ansvarlig for vækst hos TZ APAC, udtalte, at han er imponeret over, hvordan Taipei Blockchain Week er vokset, og konferencen har samlet ledere og innovative iværksættere fra hele industrien.

Top  Den politiske indflydelse og økonomiske betydning af Bitcoin: Analyse af Trumps rolle og markedsudvikling

Konferencen fortsætter med dag 2 i morgen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button