AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Talos samarbejder med Uniswap og Fireblocks om at gøre DeFi-markedet mere tilgængeligt for institutionelle tradere

Talos, Uniswap og Fireblocks: Forbindelse af institutionelle handlende til DeFi

Talos, en digital handelsinfrastrukturudbyder, har slået sig sammen med Uniswap og Fireblocks for at forbinde institutionelle handlende til det decentrale finans (DeFi) -økosystem. Ifølge en pressemeddelelse fra Uniswap torsdag vil Talos’s kunder kunne bruge protokollens handels-API’er til at få adgang til handel for tusindvis af tokens med deres velkendte Talos-ordrebogsformat.

Når det er lanceret, kan Talos’s kunder udføre ordrer på Uniswap ved hjælp af dens tidsvægtede gennemsnitspris (TWAP) -algoritme, en bredt anvendt prisoracle-mekanisme designet til at udelukke kortsigtede prismanipulationer. Integrationen vil tillade Talos’s strategier at interagere problemfrit med både centraliserede og decentrale likviditetssteder og hjælpe med at opnå bedst mulig udførelse.

Uniswap er verdens største decentraliserede børs (DEX) og likviditetssted og praler i øjeblikket med 3,6 milliarder dollars i TVL ifølge DeFiLlama. Imens er Fireblocks en af verdens førende kryptoforretningsførere og vil håndtere digitale aktiver på vegne af institutioner, der også bruger Talos SAAS-produkter til at strømline handelsprocessen.

Forbindelse af TradFi med DeFi

Tilbage i august talte Anton Katz om behovet for bedre infrastruktur i crypto for at tiltrække Wall Street-investorer til aktivklassen. Hans virksomheds rolle, sagde han, er at bygge “rørene” mellem finansielle virksomheder og kryptolikviditet ved hjælp af værktøjer, som førstnævnte allerede er fortrolige med. Fireblocks har hjulpet med at imødekomme lignende behov for traditionel infrastruktur i crypto. I 2021 indgik firmaet en berømt aftale med BNY Melon om at holde Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) på vegne af deres kunder.

Firmaet har længe støttet Uniswap-visa-retailforbindelser, og dets kunder har allerede implementeret 6 milliarder dollars i protokollen. Sidste måned lancerede Uniswap sin officielle Android-mobilpung-app, der muliggør tokenskift på farten.

Top  Er Cardano (ADA) på vej mod en vedvarende opsving?

“Vi er forpligtede til fortsat at være i front for at levere teknologi af erhvervsmæssig kvalitet, og er stolte af at arbejde sammen med Talos og Uniswap for at levere et vigtigt indgangspunkt til en betydelig kilde til likviditet,” sagde Michael Shaulov, administrerende direktør og medstifter af Fireblocks.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button