AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Tensor Foundation Launches Governance Token TNSR for Solana NFT Marketplace

Tensor lancerer TNSR-token på Solana-platformen

Tensor, en NFT-markedsplads på Solana, der blev lanceret i 2022, planlægger at lancere sit governance token kaldet TNSR. Denne annonce kommer på et tidspunkt, hvor Tensor’s protokoller har handlet for mere end $2 milliarder værdi af Solana NFT’er. I løbet af de sidste 90 dage har de faciliteret over 70% af Solanas NFT-handelsvolumen.

Tensor Foundation afslørede lanceringen af sit TNSR-token, men gav ikke yderligere detaljer om lanceringen. TNSR vil styre Tensor-protokoller, der allerede har handlet for mere end $2 milliarder NFT’er på den hurtigste og mest skalerbare blockchain – Solana.

Organisationen bemærkede desuden, at “NFT’er i dag er et nichefællesskab på kanten af internettet.” De forudsagde også, at antallet af NFT-handlere vil stige fra tusinder til milliarder, da denne aktivklasse vil drive produkter, virksomheder og hele brancher i de kommende måneder.

Tensor NFT-markedspladsen debuterede sent i 2022 og har siden da set betydelige prisstigninger. I april 2023 oversteg handelsvolumen af Tensor på Solanas økologiske NFT-marked den for Magic Eden.

Tensor oplyste ikke, om der ville være en airdrop af token. Imidlertid antydede platformen i maj 2023 en kommende massiv airdrop til Solana-NFT-handlere efter at have afsluttet sin første sæson. Tensor Foundation bemærkede også, at TNSR vil spille en afgørende rolle i at motivere økosystemet af skabere og NFT-byggere.

Solanas Booming NFT Sales

Salget af NFT’er på Solana-blockchain har oplevet en stigning i den seneste tid, og endda overhalet Bitcoin og Ethereum. I december 2023 så SOL NFT-projekter, især Mad Lads og Tensorians, betydelige prisstigninger. Den samlede handelsvolumen af de ikke-fungible tokens på SOL oversteg den på Ethereum, hvilket repræsenterede en vækst på 92%.

Top  Nyt "play-to-earn" token lanceres på Ronin-netværket af Yield Guild Games

I starten af det nye år, mellem den 18. januar og den 25. januar, oversteg NFT-salget på Solana-blockchain $62 millioner, næsten 17% mere end Bitcoins volumen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button