AltcoinsBitcoinRipple

Tether CEO Paolo Ardoino reagerer på påstande om USDT-målretning fra US-regering mulig påvirkning på kryptomarkedet.

I den hurtigt udviklende verden af kryptokurver har Paolo Ardoino, CEO for Tether og CTO for Bitfinex, reageret på kommentarer fra Ripple CEO Brad Garlinghouse. Garlinghouse antydede, at den amerikanske regering specifikt retter sit fokus mod Tether (USDT), den førende udgiver af stablecoins, selvom Ripple undersøges af den amerikanske SEC og planlægger at lancere en konkurrerende stablecoin. Garlinghouse’s udtalelser antyder potentielle konsekvenser for det bredere kryptokursøkosystem og beskriver Tether som en central komponent.

Paolo Ardoino modsagde disse påstande ved at understrege den afgørende rolle, som Tether spiller ved at levere finansielle løsninger til underforsynede befolkningsgrupper i udviklingslande. Han hævder, at USDT er den mest anvendte stablecoin i verden på grund af sin pålidelige prisstabilitet, robuste likviditetsreserver og strenge overholdelse af førsteklasses depotydelser. Dette har skabt tillid til USDT, hvilket har lettet daglige finansielle aktiviteter for millioner af mennesker og fungerer både som transaktionsmedium og sparekonto.

I en nylig tweet nævner Paolo, at en uvildig CEO, der fører et firma under efterforskning af SEC og lancerer en konkurrerende stablecoin (cui prodest), spreder frygt omkring USDt. Han opdaterede om Tether USDt-økosystemets sikkerhed og fremhævede følgende punkter:

  1. Ermächtigung der Gemeinschaft: USDt er afgørende i udviklingslande, da det tilbyder bankalternativer til økonomisk marginaliserede samfund.
  2. Stabilitet og overensstemmelse: Tether lægger stor vægt på streng overholdelse af forskrifter og stabilitet for at sikre pålideligheden af USDt og overensstemmelse med reguleringer.
  3. Samarbejde med reguleringsmyndigheder: Tether samarbejder tæt med retshåndhævelses- og reguleringsmyndigheder og anvender avancerede overvågningsværktøjer for at overholde reglerne.
  4. Engagement for retshåndhævelse: Tethers proaktive samarbejde med globale retshåndhævelsesmyndigheder har resulteret i effektive foranstaltninger mod finansiel kriminalitet og overgår reaktionskapaciteten for andre stablecoins.
Top  Dommer godkender SEC's ansøgning om tilladelse til tidlig anke i retssag

For at forsvare Tethers integritet henviser Ardoino til virksomhedens proaktive samarbejde med retshåndhævelses- og reguleringsmyndigheder globalt. Tether er førende inden for inddragelse af reguleringsmyndigheder og bruger avancerede overvågningsværktøjer for at sikre, at de overholder juridiske standarder, herunder OFAC/SDN-listernes overholdelse.

Mens kryptomarkedet udvikler sig, illustrerer debatten mellem disse to ledende virksomheder det komplekse samspil mellem konkurrence og regulering. Ifølge en opdatering fra CNF er Bitcoin på vej mod $8.000, hvilket indikerer en positiv markedsstemning. I dette gunstige miljø er det lykkedes Tether at overhale Ripple, da XRP handles til $0,5096 og har oplevet en stigning på 1,26% inden for de seneste 24 timer. Dette afspejler ikke kun markedets reaktion på de igangværende regulatoriske diskussioner, men også USDT’s stærke position i finansiel teknologilandskab.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button