AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Tether frysning af tokens for sanktionerede individer

Tether offentliggør brev til amerikanske lovgivere og annoncerer samarbejde med retshåndhævende myndigheder

Tether, virksomheden bag USDT-stablecoin, har offentliggjort de breve, de sendte til USA’s Senats Udvalg for Bankvæsen, Bolig og Byudvikling og USA’s Repræsentanternes Hus Finansielle Tjenesteudvalg og fremhævet deres engagement i sikkerhed og tæt samarbejde med retshåndhævende myndigheder.

I et af de seneste breve understregede Tether CEO Paolo Ardoino, der for nylig tiltrådte lederskabet, virksomhedens beslutning om at deaktivere Tether-tokens, der var i lommebøger forbundet med listen over sanktionspersoner fra Kontoret for Aktiverkontrol (OFAC).

Tether hævder at have hjulpet Justitsministeriet, den amerikanske Secret Service og Federal Bureau of Investigation (FBI) med at fryse 326 lommebøger, der kontrollerer i alt 435 millioner USDT. Imidlertid ser det ud til, at de senest frosne lommebøger indeholder et mindre antal tokens end det førnævnte beløb.

Ardoino afslørede også, at Tether for nylig har on-boarded United States Secret Service og er i gang med at gøre det samme med FBI. Disse partnerskaber understreger Tethers forpligtelse til at samarbejde med retshåndhævende myndigheder for at sikre integriteten og sikkerheden i deres operationer.

Brevet var specifikt rettet til Senator Cynthia Lummis, en kendt fortaler for kryptovalutaer i Senatet, og blev også sendt til formændene og de rangordnede medlemmer af de nævnte udvalg.

Tethers kommunikation med lovgiverne sigter mod at give åbenhed om deres interaktioner med retshåndhævende myndigheder og deres bestræbelser på at overholde reguleringsstandarder.

Tether fryser tokens for sanktionerede personer

Sidste uge frøs Tether lommebøgerne for personer, der var sanktioneret af det amerikanske Kontor for Aktiverkontrol (OFAC). På det tidspunkt sagde virksomheden, at de sigter mod at forhindre potentiel misbrug af deres tokens og forbedre sikkerhedsforanstaltningerne ved at samarbejde med globale retshåndhævende myndigheder og reguleringsmyndigheder.

Top  INJ Token Surges 12% to New All-Time High Amid Cryptocurrency Market Consolidation

Ifølge blockchain-data frøs Tether i alt 161 Ethereum-lommebøger, selvom 150 af disse lommebøger i øjeblikket ikke indeholder USDT-tokens. Blandt de resterende 11 lommebøger er der over 3,5 millioner USDT-tokens, hvoraf flertallet er koncentreret på en enkelt adresse med 3,4 millioner tokens. Denne adresse er blevet knyttet til et nyligt hack af spilleplatformen Stake.

Af de lommebøger, der indeholder USDT-tokens, har to adresser cirka 20.000 tokens hver, mens en anden holder næsten 60.000 tokens. De resterende lommebøger indeholder mindre beløb, hvoraf en enkelt lommebog kun indeholder 16 cents værdi af frosne USDT.

Tethers Bitcoin-satsning begynder at bære frugt

I maj 2023 annoncerede Tether deres planer om at fordele op til 15% af netto realiserede overskud til Bitcoin løbende. Ved at holde BTC og andre aktiver sigter Tether mod at beskytte deres reserver mod tab af købekraft under længerevarende nedture på cryptocurrency-markedet.

Takket være de seneste prisstigninger er Tethers Bitcoin-reserver steget med omkring 85%, eller 1,1 milliarder dollars, siden deres erhvervelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button