AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Tether samarbejder med Chainalysis for at bekæmpe ulovlig aktivitet på sekundærmarkedet

Tether samarbejder med Chainalysis for at bekæmpe ulovlig aktivitet

Tether, udstederen af verdens største stablecoin, har meddelt, at de har slået sig sammen med blockchain-dataplatformen Chainalysis for at overvåge aktiviteten på sekundærmarkedet og bekæmpe ulovlig aktivitet.

I en meddelelse fra Tether, som udsteder kryptovalutaen “USDT” bundet til den amerikanske dollar, sagde de, at de lancerer nye overvågnings- og analyseværktøjer i samarbejde med Chainalysis. Disse værktøjer vil have evnen til at identificere tegnebøger, der måske udgør risici eller er forbundet med ulovlige eller sanktionerede adresser.

“Tethers proaktive engagement i overvågningen af sekundærmarkedet for USDT – verdens mest populære kryptovaluta – har potentialet til at transformere hele økosystemet og gøre det til et sikrere sted at foretage transaktioner,” sagde Jonathan Levin, medstifter og chefstrategiofficer hos Chainalysis, i blogindlægget.

Overvågning af sekundærmarkedets aktivitet

Tether forklarer, at “sekundærmarkedets aktivitet” refererer til transaktioner, der udføres inden for det bredere økosystem ved brug af USDT ud over de begrænsede enheder, der direkte køber og sælger USDT fra Tether.

De nye værktøjer er udviklet af Chainalysis og vil tillade Tether at “systematisk overvåge transaktioner” og give virksomheden tilsyn med USDT-markedet. Værktøjerne vil blive brugt af Tethers compliance-fagfolk og efterforskere ved at tillade dem at identificere tegnebøger, der måske udgør risici eller er forbundet med ulovlige eller sanktionerede adresser, sagde Tether.

Tether rapporterer et overskud på 4,52 mia. dollars

Tidligere på ugen rapporterede Tether et rekordnettoresultat på 4,52 mia. dollars i første kvartal af 2024, hvilket markerer en betydelig præstation for virksomheden. Det betydelige overskud blev primært tilskrevet virksomhedens økonomiske gevinster på Bitcoin og guld, der tilsammen udgjorde 3,52 mia. dollars, samt yderligere 1 mia. dollar fra driftsindtægter.

Top  Sådan kobler Lazarus Group sig til det seneste hack af japansk krypto-udveksling DMM Bitcoin

I december meddelte det amerikanske kreditvurderingsfirma S&P Global Inc., at de var begyndt at vurdere Tethers evne til at opretholde sin fastkurspolitik i forhold til den amerikanske dollar og vurderede den til en ‘begrænset’ rating på 4. Risikovurderingen er mellem 1 og 5 – hvor 5 rangerer som svag. Tether har fået en svag vurdering på grund af manglende offentliggjort information.

Stablecoins er en kryptovaluta, hvis værdi normalt er bundet til en fiatvaluta eller råvare. Tether har været under lup i årevis – stablecoinen blev udstedt i 2014 og er den ældste stablecoin med det største omløb. Dens pris har forblevet relativ stabil i de seneste år og især de seneste 12 måneder, bemærkede S&P.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button