AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Tidligere SEC-chef tror på snarlig godkendelse af Bitcoin ETF

Jay Clayton, tidligere formand for den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), mener, at det kun er et spørgsmål om tid, før en spot Bitcoin ETF bliver godkendt.

“Godkendelse er uundgåelig”

“Jeg mener, at godkendelse er uundgåelig,” udtalte Clayton under en optræden på Squawk Box mandag. “Jeg mener, at der ikke er mere tilbage at beslutte.”

Clayton anerkendte også den nuværende styrke på markedet for Bitcoin og bemærkede, at tokenens underliggende handelsmarked er “meget bedre i dag end for fem år siden.”

De tidligere formands udtalelser kommer efter en noget urolig uge for tokenens handelsværdi, der vendte meget af dens seneste stigning om.

Delvist kunne en Matrixport-rapport, der hævdede, at SEC faktisk ikke ville godkende en spot Bitcoin ETF, have udløst faldet på trods af rapporter, der siger det modsatte.

“Dette er åbenlyst massivt ude af konsensus,” sagde Max Thielson, chef for forskning hos Matrixport. “Jeg tror, at SEC vil stemme den ned.”

Den massive udbredelse af rapporten fik Matrixports medstifter, Jihan Wu, til at gå på X for at berolige bekymrede investorer.

“Efter min mening er godkendelsen af en Spot ETF af SEC, som vil tiltrække nye investeringer i Bitcoin, uundgåelig,” forsikrede Matrixport-medstifteren.

Den endelige nedtælling

Claytons kommentarer kommer inden for 48 timer før SEC’s deadline den 10. januar, som potentielt kan se den føderale agentur godkende alle ansøgninger om spot Bitcoin ETF.

Indtil videre har en række virksomheder kastet deres hat i ansøgningsringen, herunder Invesco, VanEck, WisdomTree og flere.

Hvis godkendt, kunne en spot Bitcoin ETF bane vejen for større vedtagelse af kryptovaluta på tværs af USA.

Top  New Yorker Department of Financial Services entfernt XRP, Dogecoin og Litecoin fra 'Green List' for virtuelle valutaer

“Dette er et stort skridt ikke kun for Bitcoin, men for finanssektoren generelt,” fortsatte Clayton. “Hvis man kan digitalisere, tokenisere underliggende aktiver og handle på den måde, så er det en potentiel markant ændring inden for finans – ikke kun i kryptorummet.”

Claytons ord afspejler holdningen hos Coinbase-stifter og administrerende direktør, Brian Armstrong, der for nylig udtalte, at “Bitcoin måske er nøglen til at forlænge den vestlige civilisation.”

“Jeg tror, det vil være en naturlig kontrol- og balance, der vil supplere dollaren og være den bedste forsvarer af Amerikas langsigtede interesser (og den vestlige civilisation mere bredt set),” sagde Armstrong.

Gensler signalerer godkendelse?

I mellemtiden advarede SEC-formand Gary Gensler mandag potentielle investorer om farerne ved at investere i krypto, hvilket fik mange brugere på de sociale medier til at tage det som et tegn på, at mindst en spot Bitcoin ETF vil blive godkendt i de kommende dage.

“Fortæl mig, at I er ved at godkende Bitcoin ETF’er, uden at fortælle mig, at I er ved at godkende Bitcoin ETF’er,” skrev en bruger.

Billede venligst udlånt af Unsplash

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button