AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Top Crypto Gainers Today: Ether Expected to Push above $3,000 Imminently

Bitcoin (BTC) holder sig over $52.000 mandag efter data, der afslører rekordstore ugentlige strømme til krypto- investeringsprodukter, men investorer, der leder efter hurtige kortsigtede gevinster, fortsætter med at lede efter top-krypto-gevinster i dag.

Ugentlige strømme til krypto-investeringsprodukter lå lige under $2,5 milliarder sidste uge ifølge et ugentligt blogindlæg fra CoinShares. Det er det højeste nogensinde og bringer de årlige strømme op på $5,2 milliarder. Bitcoin tegner sig naturligvis for størstedelen af disse strømme i kølvandet på godkendelsen af spot Bitcoin ETF’erne i januar.

Mens strømmene fortsætter med at støtte Bitcoin-prisen, hvilket potentielt gør det til den bedste krypto at købe i dag, rettes opmærksomheden mod Ether (ETH), den næststørste kryptocurrency efter markedsværdi. Mens Bitcoin er steget med omkring 7% i den sidste uge, er ETH steget tæt på 15% og er over $2.900. Bernsteins argumenterede mandag for, at forskellige Ether- baserede spot ETF’er sandsynligvis vil få godkendelse i år.

Det, kombineret med Ethereums deflationære token-økonomi, stake-afkastydynamik og miljøvenlige design, kunne gøre ETH til næste “institutionelle yndling”. Med Ether sandsynligvis på vej op over $3.000, kunne det være en anden kandidat til den bedste krypto at købe i dag.

Mens blue-chip kryptocurrency kan tilbyde udsigten til stærke kortsigtede gevinster, ser mikrokapitaler ofte meget hurtigere gevinster. Faktisk er det ikke ualmindeligt at se shitcoins og meme coins pumpe 10x på en dag på on-chain-markederne. Det skyldes, at disse tokens har en lille markedsandel og næsten ingen likviditet, hvilket betyder, at nogle store købsordrer kan drive store prisstigninger.

Med det sagt skal vi se nærmere på nogle af de kryptovindere i dag på DEXTools.

Top Krypto-vindere på DEXTools

PIXELS ($PIXELS)

En shitcoin ved navn PIXELS ($PIXEL) er pludselig steget over 5,400% mandag ifølge DEXTools. Siden lanceringen tidligere i dag har $PIXEL nået en markedsværdi på lidt over $700.000. Den seneste pumpe er drevet af anstændige handelsvolumener på omkring $2,4 millioner. $PIXEL har ca. $310.000 i likviditet og 400 indehavere. Handlende bør være meget forsigtige med denne mønt, da dens skat er modificerbar, hvilket betyder, at det let kunne være en svindel. Tokenens smarte kontrakt har også fire andre bekymrende aspekter.

Top  KPMG's Canadian Unit Partners with Chainalysis to Combat Crypto Fraud

BlueSHIB ($BlueSHIB)

En ny Shiba Inu meme- mønt ved navn BlueSHIB ($BlueSHIB) steg 470% torsdag ifølge DEXTools. Men dens markedsværdi forbliver lav, på kun lige over $100.000. Det har også en lille likviditet på omkring $95.000 og 385 indehavere. Mens mønten kun har to smarte kontraktholdere ifølge DEXTools ‘smarte kontraktaudit, bør investorer udvise forsigtighed.

DeepFakeAI ($FakeAI)

Native-tokenet for Telegram-baseret DeepFake skabelsesprotokol DeeFakeAI ($FakeAI) har været oppe i de sidste få sessioner. Ifølge DEXTools steg shitcoinen 150% mandag og er dermed en af dagens bedste krypto-vindere. $FAKEAIs markedsværdi var sidst på omkring $1.9 millioner, med lidt over $430.000 i låst likviditet.

Mens det måske er en af dagens bedste krypto-vindere, har $FAKEAI en 4% købs- og salgsafgift, så investorer bør gå med forsigtighed ligesom med enhver anden shitcoin.

Shitcoin-alternativer at overveje

Shitcoins som dem, der er nævnt ovenfor, kan tilbyde investorer hurtige gevinster. Men mere ofte end ikke støder handlende på faldgruber i shitcoinmarkedet. Mønterne er næsten altid pump-and-dumps, rug-pulls eller en anden type svindel.

En alternativ strategi med en potentielt bedre risiko-/afkastforhold er at deltage i krypto-presales. Presales giver pionerprojekter mulighed for at tilbyde native-tokens med rabat, inden den offentlige notering sender priserne i vejret. Mens presales indebærer risici, der minder om startup-investeringer, kan deres potentielle gevinster være meget attraktive for potentielle investorer.

Investorer rådes stærkt til at udføre deres due diligence: evaluere teams, anvendelsesområder, token-økonomi, vej kort og partnerskaber før de ruller terningerne. Med så mange forskellige presale-tilbud derude kan det være en skræmmende opgave.

Heldigvis gør holdet hos Cryptonews deres bedste for at guide investorerne i den rigtige retning.

Top  Commerzbank får licens til kryptoopbevaring - Hvad betyder det for den finansielle sektor?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button