AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Top Crypto Gainers Today – $NOBODY, $KABO and $QWIK skyrocketing in the crypto market

Selvom de store kryptovalutamarkeder oplever et bredt salgstryk onsdag, forbliver shitcoin-markeder vilde, med $NOBODY, $KABO og $QWIK som dagens bedste kryptovaluta vinder på DEXTools.

Små kryptovalutaer tager næsten altid førstepladsen for de bedste kryptovaluta vinder hver dag. Dette skyldes, at deres lave likviditetsniveau betyder, at relativt lille købepres let kan resultere i hurtige eksponentielle gevinster.

Mens det bredere kryptomarked fortsætter med at være under pres på grund af den fortsatte effekt af den nuværende post-Bitcoin ETF-godkendelse “sælg-fakta” markedets reaktion, og stærke amerikanske data presser den amerikanske dollar-indeks og amerikanske afkast højere, drejer kryptodegenere sig mod disse lavkapitalmarkeder for muligheder.

Her er nogle af de bedste kryptovalutavindere i dag på det decentrale børs (DEX) analytics websted DEXTools.

Top Crypto Gainers Today on DEXTools

NOBODY ($NOBODY)

En shitcoin ved navn NOBODY ($NOBODY), der blev lanceret sidste september, er eksploderet i løbet af ugen. Ifølge DEXTools steg værdien med ca. 4.000% inden for de sidste 24 timer.

KaboChan ($KABO)

Endnu en shitcoin, der blev lanceret for et par uger siden, kaldet KaboChan ($KABO), er også eksploderet onsdag. Ifølge DEXTools er $KABO steget med omkring 4.300% inden for de sidste 24 timer og nærmer sig en markedsværdi på 1 million dollars.

QWIKMINE ($QWIK)

QWIKMINE ($QWIK), som hævder at være en bevis-på-arbejde-mineringsløsning, der er tokeniseret som en ERC-20-token, er også i vækst. Ifølge DEXTools er værdien steget med omkring 800% på 24 timer, efter at være blevet lanceret tirsdag.

Crypto Alternatives to Consider

Lavkapitalmønter kan tilbyde enorme potentielle afkast, men kommer også med stor risiko. For dem, der leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, er en alternativ høj-risiko, høj-belønning investeringsstrategi at overveje at deltage i crypto-tilbud.

Top  Bakkt forbedrer crypto custody platformen midt i regulatoriske udviklinger og rapporterer Q3-2023 indtjening

Dette er, hvor investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling. Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med, at tidlige investorer får enorme eksponentielle gevinster. Mange af disse projekter har fantastiske hold bag sig og en stor vision for at levere en revolutionerende kryptoapplikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risikobelønningen for deres tidlige investeringer i et presale meget god. Holdet hos Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorerne. Her er en liste over 15 af de bedste krypto-presales i 2023.

Ved at bruge denne artikel går du heller ind til vores vilkår og betingelser. Vi kan bruge tilknyttede links i vores indhold og modtage provision.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button