AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Top Crypto Gainers Today on DEXTools – Hvem er de store vindere?

Enligt den seneste informationen är Bitcoin på väg upp till färska höjder som den inte sett på över två år. Detta beror på den stora efterfrågan på dess nyligen lanserade spot ETF:er i USA. Samtidigt är det så att mikrokappers meme-mynt på on-chain-marknaderna pumpas och investerare använder verktyg som DEXTools för att leta efter dagens bästa kryptoökare.

Under tisdagen steg Bitcoin över $57 000, samtidigt som handelsvolymerna för ETF:er slog nya rekord. ETF-insättningar, den kommande halveringen och förväntade räntesänkningar från Federal Reserve gör att Bitcoin har goda odds att stiga till nya rekordhöjder över $69 000 i år.

Det kan innebära en nära framtid uppåt med minst 20 %, vilket gör Bitcoin till ett måste i varje kryptoinvesterares portfölj. Men handlare med hög riskbenägenhet som letar efter ännu snabbare vinster kommer att fortsätta att dra till sig mikrokappers meme-mynt och skitmynt.

Skitmynt som handlas på on-chain-marknaderna upplever ofta plötsliga prisökningar på upp till 10x på en dag. Detta beror på att tack vare deras extremt låga likviditet kan relativt lågt köptryck utlösa stora prisrörelser.

Här är några av dagens bästa kryptoökare som skitmynt/meme-mynt-handlare kommer att övervaka, enligt DEXTools.

Bästa kryptoökare idag

SuperFarm ($SUPER)

Ett skitmynt som heter SuperFarm ($SUPER) har pumpats upp med 700 % i nyligen handel, enligt DEXTools. Dess senaste ökning har sett dess marknadsvärde stiga till $4 miljoner, även om det bara har cirka $100 000 i likviditet. Token har funnits sedan mars 2022, så det är förmodligen inte en bluff. Ändå är det fortfarande ett illikvidt skitmynt utan någon tydlig verksamhet och därför en mycket riskabel investering. Investera alltid efter att ha gjort din due diligence.

Top  Shibarium: Eine steigende On-Chain-Aktivität und bullishes Muster könnten Shiba Inu um 32 % in die Höhe schießen

BabyPepe ($BABYPEPE)

En alternativ version av Pepe Coin som heter BabyPepe ($BABYPEPE) som har funnits sedan början av 2023 ökar. $BABYPEPE var upp cirka 340 % de senaste 24 timmarna, enligt DEXTools. Dess marknadsvärde har därefter återhämtat sig till cirka $1,5 miljoner. Med tanke på hur länge det har funnits är $BABYPEPE inte troligtvis bluff. Token har heller inga oroande aspekter i sin smarta kontrakt, enligt DEXTools.

PEPEGOLD ($PEPE)

Ett gammalt skitmynt som heter PEPEGOLD ($PEPE), som har funnits sedan mitten av 2022, har pumpats nyligen. Enligt DEXTools var det senast upp cirka 150 % på 24 timmar, tillsammans med en bredare pump i PEPE-länkade tokens. Med tanke på hur länge det har funnits, är $PEPEGOLD inte troligtvis bluff. Men den har några smarta kontraktvarningar, inklusive en potentiellt modifierbar skatt.

Kryptoalternativ att överväga

Låga myntkapslar kan erbjuda enorma potentiella avkastningar men medför också mycket risk. För de som letar efter en bättre chans till nära framtidsvinster, är en alternativ högrisk, högavkastningsinvesteringsstrategi att överväga att delta i kryptopresale.

Det är där investerare köper token för nystartade kryptoprojekt för att hjälpa till att finansiera deras utveckling. Dessa tokens säljs nästan alltid billigt, och det finns en lång historia av presale som ger enorma exponentiella vinster till tidiga investerare. Många av dessa projekt har fantastiska team bakom sig och en stor vision att leverera en revolutionerande kryptoapplikation/plattform.

Om en investerare kan identifiera sådana projekt är risken/belöningen för deras presale-investering mycket bra. Teamet på Cryptonews spenderar mycket tid på att granska presale-projekt för att hjälpa investerare. Här är en lista över 15 av de bästa kryptopresalarna 2023.

Top  Solana's Meteoric Rise: On-Chain Expansion and Price Predictions

**Varning: Krypto är en högrisk tillgångsklass. Denna artikel tillhandahålls för informationssyften och utgör inte investeringsråd. Du kan förlora all din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button