AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Topkrypto-entreprenørers formuer stiger eksplosivt trods retssager og fængselsdomme

I 2023 har tidligere Binance CEO Changpeng Zhao set sin formue stige med næsten $25 milliarder, selvom han i november tilstod sig skyldig i amerikanske kriminelle anklager, hvilket kan resultere i fængselsstraf næste år.

CZ’s betydelige finansielle vækst

Den bemærkelsesværdige stigning i CZ’s formue placerer ham øverst på listen over kryptoentreprenører, hvis nettoværdi har set en betydelig stigning i år ifølge Bloomberg Billionaires Index. Andre prominente figurer inden for kryptoindustrien, såsom Coinbase CEO Brian Armstrong og Winklevoss-tvillingerne, har også set milliarder af dollars blive tilføjet til deres formuer.

Vækst i Binance

CZ’s formue, der i øjeblikket anslås til over $37 milliarder, stammer fra hans ejerskab i Binance, samt hans beholdning af Bitcoin og Binance’s egen mønt, BNB. Selvom Binance har mistet noget markedsandel i år, har virksomheden draget fordel af de øgede handelsvolumener, der fulgte med genopretningen på kryptomarkederne.

Konsekvenserne af den skyldige tilståelse

I november tilstod Binance og CZ sig skyldig i hvidvaskning af penge og overtrædelse af amerikanske sanktioner som led i et omfattende forlig med amerikanske myndigheder. Aftalen tillader Binance at fortsætte driften, men CZ accepterede at betale en personlig bøde på $50 millioner og træde tilbage som CEO. Han vil dog beholde sin ejerandel i børsen. Til trods for at CZ potentielt står over for op til 10 års fængsel, forventes det, at straffen maksimalt vil være 18 måneder. Den præcise længde af hans dom vil blive fastsat af Justitsministeriet, og hans dom afsiges den 23. februar.

Crypto Billionaires Benefit From Market Rebound

CZ er ikke den eneste milliardær, der har draget fordel af kryptomarkedets opsving i 2023. Coinbase CEO Brian Armstrong så sin formue stige med $5,8 milliarder året rundt, hvilket nåede $7,2 milliarder. Coinbase’s aktier er steget næsten 400% i år, og Armstrong ejer ca. 16% af virksomheden. Fred Ehrsam, medstifter af Coinbase, oplevede også en stigning i hans anslåede formue med $1,8 milliarder, hvilket nåede et samlet beløb på ca. $2,5 milliarder.

Top  Trauer um "Blockchain-Papst": Die Krypto-Szene verliert Pionier und Experten im Bereich Blockchain und Bitcoin

Tvillingerne Tyler og Cameron Winklevoss, medstiftere af Gemini Trust kryptovalutabørsen, så deres formue stige med $1,4 milliarder hver i 2023, nående $2,7 milliarder hver. Der har været retslige kampe mellem dem og kryptolångiveren Genesis og New York Attorney General. Derudover har Barry Silbert, grundlægger af Digital Currency Group (DCG), oplevet en vækst i sin formue med $1,5 milliarder i år, hvilket har nået et anslået beløb på $2 milliarder.

Sam Bankman-Fried, tidligere CEO for FTX, der i øjeblikket afsoner straf for massiv svindel, så sin anslåede formue forblive på $0 efter at have nået $25,9 milliarder i marts sidste år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button