AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDogecoinEthereum

Tre af de bedste kryptovalutaer at købe i dag – Vurdering af Beam, IMX og ORDI

Investorer, der leder efter hurtige profitter, bør måske overveje mindre altcoin-rivaler som den bedste kryptovaluta at købe i dag. På trods af optimisme om spot Bitcoin ETF-indløb var Bitcoin i sidste ende handlet lige under $50.000 og var steget med 3,5% i løbet af mandagen. De senest lancerede ni spot Bitcoin ETF’er havde en værdi af mere end $10 milliarder i sidste uge.

På samme tid var Ether (ETH) steget med lidt over 4%, mens andre top 10 mønter såsom Solana (SOL), Cardano (ADA), Avalanche (AVAX) og Chainlink (LINK) blev handlet med gevinster mellem 1-3% i løbet af de sidste 24 timer. Den kommende udgivelse af amerikanske CPI-data kunne udløse volatilitet på kryptomarkedet, afhængigt af hvordan det påvirker forventningerne til rentesatserne.

Mens pumperne i store kryptovalutaer kunne fortsætte i de kommende sessioner, kunne mindre altcoins opleve større sammenlignelige gevinster på grund af mindre markedsværdi og lavere likviditetsniveauer.

Nogle af de bedste krypto at købe i dag inkluderer Beam (BEAM), Immutable (IMX) og ORDI (ORDI). Beam, en decentraliseret spilnetværkskryptovaluta, er steget med over 13% i de seneste 24 timer og ser ud til at have potentiale til at eksplodere i værdi, hvilket gør det til et stærkt køb.

Immutable er en NFT-fokuseret Ethereum lag-2 skaleringssolution, som har steget med 13% i løbet af de sidste 24 timer og er nu mere end 8x højere end sine laveste værdier i slutningen af 2022. Det har potentiale til at stige yderligere til $5,80, hvilket udgør en stærk købsmulighed.

ORDI, der er bygget på Bitcoin blockchain og muliggør oprettelsen af NFT’er og andre aktiver, er steget med 11% i løbet af de sidste 24 timer og kan være på vej mod at genhente rekordhøje værdier fra begyndelsen af januar.

Top  Avalanche (AVAX) und Pullix (PLX) – Kryptowährungen im Aufwind: Aktuelle Entwicklungen und Marktausblick

Alt i alt kan disse kryptovalutaer tilbyde potentielle investorer en chance for at opnå 10x gevinster. Derudover kan der være en alternativ høj-risiko, høj-gevinstinvestering ved at deltage i kryptopresales, hvor opstartsprojekter inden for kryptovalutaer kan tilbyde store eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Cryptonews bruger meget tid på disse projekter for at hjælpe investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button