AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Tre kryptovalutaer du bør overveje at købe i dag

Bitcoin handler fortsat inden for et begrænset interval, mens andre større cryptocurrencies viser stigninger. Dette betyder, at investorer, der søger efter den bedste krypto at købe i dag, fortsat leder efter handelsmuligheder på altcoin-markederne.

Bitcoin har nylig steget til omkring $53.000, hvilket er en stigning på ca. 5% fra de seneste lavpriser under $51.000. For at bjørnene officielt skal have genoprettet kontrollen, skal BTC dog kunne bryde over modstanden på $53.000.

Ether (ETH) fortsætter med at nyde godt af optimismen om, at den næste, der kan få godkendt en amerikansk spot-ETF. ETH handles sidst lige over $3.100, hvilket er en stigning på 2% inden for de seneste 24 timer.

Handlende vil holde øje med frigivelsen af ​​data om kerne-PCE-inflation i USA torsdag som denne uges vigtigste makrohændelse. Inflationsfigurene kunne påvirke forventningerne til eventuelle rentenedsættelser fra den amerikanske centralbank senere på året samt kryptovalutapriserne.

Generelt, så længe fortællingen om, at der vil komme rentenedsættelser senere på året, forbliver intakt, udgør makrohændelser denne uge ikke for stor risiko for kryptovalutapriserne, udover måske at have potentiale til at fungere som en katalysator for et kortvarigt prisdyk, der sandsynligvis ville blive aggressivt købt op.

Med Bitcoin-halveringen lige rundt om hjørnet og Ethereums Dencun-opgradering nært forestående, forbliver udsigterne for BTC og ETH positive. Men handlende kan sikre sig hurtigere gevinster ved at investere i stærkt præsterede mindre kendte altcoin-navne.

Her er nogle altcoins med stærkt bullish momentum, der kunne være den bedste krypto at investere i for øjeblikket.

Flare (FLR)

Datafokuseret lag-1 blockchain Flare (FLR) har gentagne gange været på CryptoNews’ liste over bedste kryptovalutaer at købe for nylig, og med god grund. FLR steg yderligere 37% inden for de seneste 24 timer og nåede friske all-time highs over $0,056. Med et markedsværdi på stadig under $2 milliarder har Flare stadig masser af plads til at stige. Forhandlere kunne stadig nemt se på 3-5x gevinster på mellemlang sigt, så Flare forbliver en af de bedste kryptovalutaer at købe i dag.

Top  Bitcoin-Inhaber verkaufen Gewinne: Eine Analyse der aktuellen Marktsituation

Theta Network (THETA)

Innovative “dual network” Theta Network er en af bedst præsterende kryptovalutaer mandag med en stigning på 25% på 24 timer. Med en markedsværdi på kun omkring $1,7 milliarder har THETA stadig masser af potentiale tilbage i denne opgangsperiode. 3-5x gevinster er bestemt realistiske, hvilket er grunden til, at THETA kunne være den bedste krypto at købe i dag.

NEAR Protocol (NEAR)

Layer-1-protokollen NEAR Protocol (NEAR) er steget ca. 11% inden for de seneste 24 timer og handles lige over $4,10. En pause her kunne åbne døren for en løb tilbage til all-time highs over $20, hvilket betyder, at 5x gevinster bestemt er inden for rækkevidde. Derfor er NEAR en af de bedste kryptovalutaer at købe i dag.

Kryptoalternativer at overveje

De nævnte kryptovalutaer giver potentielle investorer mulighed for at opnå 5x gevinster. For dem, der søger bedre sandsynlighed for kortvarige gevinster, er et alternativt investeringsstrategi at overveje at deltage i krypto-presales. Her køber investorer tokens fra startende krypto-projekter for at bidrage til finansieringen af deres udvikling.

Disse tokens sælges næsten altid billigt, og der er en lang historie med, at presales giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer. Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en unik krypto-applikation/platform. Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkast-forholdet for deres presale-investering meget godt.

Holdet bag Cryptonews bruger meget tid på at undersøge presale-projekter for at hjælpe investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button