AltcoinsBitcoinCardanoChainlinkDogecoinEthereumShiba Inu

Tron-grundlægger Justin Sun udstiller sin milliardstore Bitcoin-holdning og bliver sagsøgt af SEC

Tron-grundlæggeren Justin Sun viste sit Bitcoin-afkast ved hjælp af det sociale medieplatform X – i en skærmbilled delte Sun, at hans HTX-konto indeholdt 28.614 Bitcoin, der er $1,6 milliarder værd.

Ved hjælp af det sociale medieplatform X fortsatte Sun med at skrive: “Personligt bruger jeg næsten alle de største børser og støtter disse børser. Dog, hvis nogen siger, at jeg sjældent bruger HTX.com, ville det være unøjagtigt. Jeg er en hyppig bruger af HTX. Min personlige brug af HTX er den samme som alle HTX-brugere, jeg tror på og handler.”

Den kinesisk-fødte iværksætter Sun er rådgiver for kryptobørsen HTX, der tidligere var kendt som Huobi Global. Det kom for nylig frem, at HTX trak sin ansøgning om licens tilbage den 23. februar ifølge en indsendelse på Securities and Futures Commission’s hjemmeside. HTX har ikke offentliggjort årsagen til tilbagetrækningen.

Sun trak altcoins for $60M ud på en måned

I januar kom det frem, at Sun trak $60 millioner værdi af altcoins fra kryptobørsen Binance ud på en måned, som rapporteret af Sujha Sundararajan på Cryptonews.

Ifølge data fra Lookonchain trak Sun de maksimale aktiver i Ethereum ud til en værdi af $43 millioner, efterfulgt af $6,7 millioner værdi af Aave, $6,3 millioner i Shiba Inu og andre aktiver, herunder Chainlink og Decentraland. “Siden den 18. december 2023 har Justin Sun trukket $60 millioner i aktiver fra Binance,” skrev Lookonchain, en på-chain intelligence provider.

Den 18. december viser en konto tilknyttet den krypto-milliardær, der trak 500 milliarder SHIB ud (værd $5,1 millioner). På en efterfølgende dag lavede kontoen en anden trækning på 70 milliarder SHIB (ca. $900.000). Rapporten kommer dage efter, at HTX-børsen og HTX DAO blev ramt af et distributed denial-of-service-angreb.

Top  Justin Sun retirerer sig 60 millioner dollars værd af altcoins fra Binance: Hvad det betyder for kryptomarkedet

Sun sagsøgt af SEC

I marts sidste år sagsøgte den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) Tron-grundlæggeren for påstande om svindel, markedsmainpulation og for at uddelige uregistrerede værdipapirer. SEC sagde, at Sun og tre af hans helt ejet selskaber, Tron Foundation Limited, BitTorrent Foundation Ltd. og Rainberry Inc. (tidligere BitTorrent), blev sagsøgt for den uregistrerede tilbud og salg af kryptoaktive værdipapirer Tronix (TRX) og BitTorrent (BTT).

“SEC anklagede også Sun og hans selskaber for at manipulere markedet for TRX gennem omfattende wash trading, der involverer samtidig eller næsten-samtidig køb og salg af et værdipapir for at få det til at se aktivt handlede ud uden faktisk ændring i faktisk ejerskab, og for at orchestre et skema for at betale berømtheder for at rose TRX og BTT uden at offentliggøre deres kompensation,” sagde SEC i en pressemeddelelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Find Chainlink News og opdateringer her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button