AltcoinsBitcoinCardanoDeFiEthereum

Tron-Memecoins dominerer markedet, mens Bitcoin og Cardano stiger: Krypto-udviklinger i denne uge

Krypto-nyheder: Intern konflikt hos Hamster Kombat

Den længe ventede Hamster Kombat Airdrop blev præget af intern uro på grund af interne stridigheder. Spændingerne mellem spiludviklerne og investoren AD.RU var eskaleret og truede fremtiden for HMSTR-tokenet.

Beskyldninger om, at skaberne af spillet tilbageholdt overskud, blev fremsat af AD.RU, som hævdede at have en rolle i udviklingen og finansieringen af spillet, hvilket førte til juridiske trusler. Der var bekymringer for, at den vedvarende konflikt kunne medføre en ubestemt forsinkelse af Airdrop’en, der oprindeligt var planlagt til juli.

Dog hævder repræsentanter fra Hamster Kombat, at der var nogle misforståelser, som nu er afklaret.

Projektets reaktion var at benægte AD.RU’s deltagelse i kritiske beslutningsprocesser og understrege, at Hamster Kombat blev udviklet af et mangfoldigt, internationalt team uden direkte indflydelse fra investorer. På trods af disse forsikringer forbliver fællesskabet spændt, da markedsopfattelsen og projektets fremtidige bæredygtighed står på spil.

Tron satser på Memecoin-trenden med SunPump

Trons blockchain var denne uge i rampelyset på grund af dens Memecoin-sektor, drevet af SunPump-platformen. SunPump har muliggjort lanceringen af næsten 32.000 Memecoins og har genereret over 12,8 millioner TRX (ca. 2 millioner USD) i indtægter.

Justin Sun, grundlæggeren af Tron, er optimistisk med hensyn til platformens potentiale og bemærker, at Trons dybe likviditetspuljer—styrket af 60 milliarder USD i TRON USDT—gør dem til et ideelt økosystem for Memecoins. Sun forudser, at platformen snart vil understøtte en Memecoin med en markedsdækning på over en milliard USD.

Top  Grayscale Bitcoin Trust oplever stærk investorinteresse med betydeligt likviditetsboom

Fokus på opkommende DePin-projekter fra IoTeX

IoTeXs nylige annoncering af sit Surf Accelerator-cohort har præsenteret flere lovende DePin-projekter (Decentralized Physical Infrastructure Network). Disse projekter inkluderer Nubila Network, Qualoo Network, SWEATEMPLE, SCANNIT, Magma Protocol, Bedrock, Quenta, Loxodrome og PinSwap. Disse projekter repræsenterer de forskellige anvendelser af DePin-teknologien, men der er visse risici, som markedsdeltagere bør være opmærksomme på.

Overvejer Kina at genoverveje sit kryptoforbud?

I løbet af den seneste weekend har spekulationen om, at Kina kan genoverveje sit forbud mod kryptovalutaer, skabt opmærksomhed. Spekulationerne begyndte at florere, efter at Justin Sun antydede, at kryptovalutaer kan blive legaliseret i Kina. Denne udtalelse udløste diskussioner og begejstring i kryptofællesskabet, da Kina er et af de største markeder for digitale aktiver.

Disse spekulationer blev yderligere opvarmet, da Chase, medstifter af Solana Virtual Machine Blockchain Molecule, bemærkede, at Kina allerede for år tilbage havde “skygge-legaliseret” kryptovalutaer. Han påpegede, at førende kryptobørser som Binance og Bybit er tilgængelige for kinesiske brugere. Sådanne kommentarer tyder på, at de officielle retningslinjer måske forbliver uforandret, men den praktiske håndhævelse kan være mere lempelig, hvilket muliggør betydelig, omend uofficiel, kryptoaktivitet i landet.

PayPals PYUSD-stablecoin oplever bemærkelsesværdig vækst

Siden sidste måned har PayPals PYUSD-stablecoin oplevet en enestående vækst og er blevet et centralt emne i stablecoin-sektoren. Efter lanceringen på Ethereum-blockchainen i august 2023 voksede PYUSD støt. Dets udvidelse til Solana-blockchainen i maj 2024 har imidlertid fremmet dets adoption og anvendelighed betydeligt.

Denne hastige stigning skyldes delvist de attraktive afkast, der tilbydes på Solana-baserede DeFi-platforme som Kamino og Drift, som tilbyder næsten 20 procent årlige afkast for indskud af PYUSD. PYUSD’s succes skyldes PayPals strategiske vision om at udvide ind i blockchain-teknologien med det formål at forbinde traditionelle finanser med decentraliserede finanser (DeFi). PYUSD adskiller sig ved at være sikret af PayPal, hvilket garanterer brugerne sikkerhed og stabilitet for deres digitale aktiver.

Top  Ethereum står ved en skillevej med øjnene rettet mod 2.000$-mærket

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button