AltcoinsBitcoinEthereum

TRON Netzwerk verzeichnet signifikantes Benutzerwachstum und wird zum führenden Netzwerk für Zahlungen

TRON DAO oplever betydelig brugervækst

TRON DAO har i de seneste uger oplevet en markant vækst i antallet af brugere, både nye og tilbagevendende. Med en månedlig brugerfastholdelse på op til 30%, forbliver netværket et af de mest travle med en stigning i daglige aktive brugere fra 1,2 millioner tidligere på året til nu omkring 2,4 millioner dagligt.

Netværket har nu i alt nået 250 millioner oprettede tegnebøger med omkring 250.000 nye daglige brugere. Selvom nogle kan tolke dette som tegn på bot-styrede aktiviteter eller falske adresser, er der også indikationer på, at TRON udvikler sig til et meget aktivt netværk for betalinger baseret på Tether (USDT).

Ifølge CoinGate, en af de førende kryptobetalingsgateway-processorer, er TRON det foretrukne netværk til betalinger. I det andet kvartal udgjorde TRON-baserede betalinger 32% af alle gateway-ordrer, der oversteg Bitcoin (BTC).

TRONs stærke præstation følger et rekordår for CoinGate, der har håndteret 1,2 milliarder kryptotransaktioner. Selvom dette stadig er en lille del af TRONs rapporterede aktiviteter for alle Smart Contracts, indikerer det en tendens mod mere brug af krypto som en form for finansteknologisk betalingsgateway.

TRON får boost fra detailhandel USDT brug

Den mest benyttede smarte kontrakt på TRON er Tether (USDT) i form af en TRC-20-token. USDT-baseret brug på TRON har et specifikt profil, der adskiller sig fra Ethereum-baseret brug af USDT.

Gennem on-chain data vises det, at størstedelen af TRON-baserede stablecoin-transaktioner falder i størrelser mellem 100 og 1.000 amerikanske dollars. TRON-netværket transporterer mere end 78% af al USDT-trafik, og den aktuelle USDT-volumen viser en fortsat stigningstendens.

TRX betragtes som undervurderet baseret på værdilåst

Top  Nayib Bukele: Bitcoin-Experiment in El Salvador fehlgeschlagen - "Wir haben mehr erwartet"

TRONs blockchain betragtes som undervurderet på grund af forskellen mellem markedsværdi og låst værdi. TRON har en værdi på cirka 7,6 milliarder amerikanske dollars med en gunstig forhold til markedskapitalisering på 10,6 milliarder amerikanske dollars.

I 2024 adskiller TRON sig stadig fra trenden for andre L1 og L2 aktiver med et separat økosystem for DEX og Yield Farming. TRX-tokenet har handlet i en relativt smal prisklasse og har ikke vist betydelige prisbevægelser.

Generelt har TRON vist sig at være effektiv på blockproduktion og har opretholdt en stabil indtjening gennem gebyrer. Transaktioner og aktive adresser for TRON er steget i det seneste kvartal, hvilket har bidraget til netværkets modstandskraft.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button