AltcoinsBitcoinEthereum

Trump-associeret Ethereum-management tjener $1M i Memecoin-MAGA-gevinster og understreger hans krypto-indflydelse

Donald Trumps tilknytning til kryptovalutaer og Memecoin

Trump-associeret Ethereum management modtager $1M i Memecoin-MAGA gevinster

I en interessant sammenblanding af politik og Memecoin har en Ethereum-adresse, der er forbundet med den tidligere præsidentkandidat Donald Trump, modtaget over 1 million dollars i gevinster fra en Memecoin. Dette underbygger hans indflydelse på kryptovalutaer, selvom han tidligere har udtalt, at han ville forhindre skabelsen af en digital centralbankvaluta i tilfælde af hans genvalg.

Trump-NFT holdets udvidelse til Bitcoin tyder på en potentielt kryptovenslig holdning

Det blev rapporteret, at Trump-NFT holdet, der har udstedt ikke-fungible tokens (NFTs) i forbindelse med den tidligere præsident, har set Trump-associerede adresser tjene betydelige gevinster. Ifølge Arkham Intelligence fik Trump 7.100 dollars i MAGA (TRUMP), en Memecoin opkaldt efter den tidligere præsident, med en levering mellem august og oktober 2023.

Trumps forbindelse til krypto-community’en styrkes yderligere

På dette tidspunkt var TRUMP cirka 0,05 dollar værd. Med genoplivningen af kryptovalutamarkedet og investorerens stigende interesse for Memecoins er prisen på TRUMP imidlertid steget markant. Den pris på TRUMP nåede 1,90 dollars, og vurderede den tidligere præsidents besiddelser til omkring 1,09 millioner dollars. Selvom tokens prisen er faldet til omkring 1,50 dollars på tidspunktet for denne artikel, har den tilknyttede ledelse stadig en betydelig fortjeneste, da de har modtaget token gratis fra fællesskabet.

I en yderligere udvikling har Trump-NFT holdet udvidet sin rækkevidde til Bitcoin-netværket og udsteder samlinger med Bitcoin-baseret ordinal teknologi. Derudover har holdet likvideret 2,4 millioner dollars i Ethereum fra NFT salg og licensgebyrer. Denne betydelige engagement kan muligvis indikere en positiv holdning fra Trump-administrationen over for kryptovalutaer, hvis han skulle vinde valget i 2024.

Top  Kryptomarkedet i Australien oplever markant vækst og høj adoptionshastighed

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button