AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Trump lover at benåde Silk Road skaberen Ross Ulbricht – hvis han bliver genvalgt

Donald Trump Lover at Benåde Silk Road Skaberen Ross Ulbricht

På Libertarian Party’s Nationale Konvention i Washington den 25. maj annoncerede tidligere præsident Donald Trump, at han ville benåde Ross Ulbricht, grundlæggeren af Silk Road, hvis han blev genvalgt i november.

Ulbricht, også kendt som “Dread Pirate Roberts,” etablerede Silk Road i 2011 som den første moderne darknet-markedsplads med et betalingssystem baseret på Bitcoin. Efter at FBI beslaglagde Ulbrichts laptop den 1. oktober 2013, blev han efterfølgende anholdt og senere dømt i en amerikansk føderal ret i 2015 til to livstidsdomme plus fyrre år uden mulighed for prøveløsladelse.

Trump udtrykte sin hensigt om at bringe Ulbricht, der allerede har afsonet 11 år, hjem. Udover løftet om at benåde Ulbricht adresserede Trump også sin pro-krypto holdning, hvor han forsikrede, at han ville sikre, at fremtiden for cryptocurrency og Bitcoin udvikles i USA snarere end i udlandet.

Den politiske indflydelse af cryptocurrency er stigende, som det ses med en velhavende politisk handling (PAC) støttet af fremtrædende skikkelser i kryptobranchen, der har fokus på centrale Senatsvalg med henblik på potentielt at ændre magtbalancen i Kongressen.

Det er interessant at bemærke, at en betydelig del af amerikanske vælgere mener, at præsidentkandidaterne bør have en informeret holdning til nyskabende teknologier som kunstig intelligens og cryptocurrency. En rapport fra Coinbase indikerer også, at californiske vælgere, der ejer cryptocurrencies, forventes at have en betydelig indvirkning på valget i 2024. Diskussioner inden for både krypto- og retssamfundene udløses af Trumps erklæring om en potentiel benådning for Ulbricht, hvor nogle argumenterer for en anden chance, mens andre udtrykker bekymring over konsekvenserne ved at benåde en dømt person for at drive en ulovlig markedsplads.

Top  Nyt Bitcoin spot ETF oplever stor kapitaltilstrømning - men andre Bitcoin investeringer lider tab

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button