AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Udsigten til godkendelse af spot Ether ETFs øger spændingen på markedet

Goldman Sachs Forventer Godkendelse af Spot Ether ETF’s

I en nylig udtalelse forventer Mathew McDermott, chef for digitale aktiver hos Goldman Sachs, at der inden for de kommende måneder vil blive godkendt spot Ether ETF’er. Under en CNBC-interview udtalte McDermott, at en af de store faktorer for godkendelsesbeslutningen afhænger af, om ether er klassificeret som en sikkerhed. Han tilføjede, “Jeg tror, at det til sidst vil blive afgjort, og om den bliver godkendt. Der er forskellige holdninger, men jeg er positivt indstillet til det.”

Kommentaren kommer efter, at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) godkendte 11 spot Bitcoin ETF’er den 10. januar, en vigtig udvikling for branchen efter indledende afvisninger. Bemærkelsesværdige godkendelser omfattede BlackRock’s iShares Bitcoin Trust (IBIT), VanEck Bitcoin Trust (HODL) og Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). Goldman Sachs forventede godkendelsen, og banken har en “utroligt positiv” holdning til dens markedseffekt ifølge McDermott.

Kostfordele ved spot Bitcoin ETF’er

McDermott bemærkede, at investering i bitcoin gennem disse ETF’er er mere omkostningseffektivt sammenlignet med direkte krypto-investering. En spot Bitcoin ETF tillader investorer at få eksponering for bitcoins prisbevægelser uden at eje selve kryptovalutaen, da ETF’en indeholder faktiske bitcoins. Prisen på investeringer i bitcoin var højere, og det førte til mærkbar pres på kapitalforvaltere vedrørende ETF-gebyrer. Ikke desto mindre er der ulemper. McDermott bemærkede, at høj investering og mangel på underliggende aktiv kan udgøre fremtidige risici.

Flere kompleksiteter end godkendelse af Bitcoin ETF’er?

Traditionelle finansielle institutioner som Blackrock, Fidelity og VanEck har ansøgt om godkendelse af spot Ethereum ETF’er hos SEC. I øjeblikket afventer syv sådanne ETF’er godkendelse. Det er dog ikke klart, om godkendelse af en spot Ether ETF er en ligetil sag. Den usikre status for ether som en sikkerhed skaber godkendelsesudfordringer. Dette står i modsætning til den etablerede klassifikation af bitcoin som en vare. Desuden har SEC-formand Gary Gensler understreget, at godkendelse af en spot Bitcoin ETF ikke garanterer automatisk godkendelse af andre krypto ETF’er.

Top  Bitcoin: Fremtidens sikre investering for formuer genereret af kunstig intelligens

SEC’s beslutning om den første spot Ether ETF forventes den 23. maj ifølge en forskningsnote fra Deutsche Bank. VanEck er blandt ansøgerne, der venter på en afgørelse. Kommende godkendelser af ETF’er kunne føre til øget adoption ved at tillade direkte kryptoeksponering ifølge Deutsche research-analytikere Marion Laboure og Cassidy Ainsworth-Grace.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button