AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ugens nyheder i krypto: Bitcoin ETF tællingen har startet, og Solana og Avalanche topper 2023

I denne uges krypto: Bitcoin ETF-regnedagen går i gang, repræsentanter fra mindst syv virksomheder, der søger at lancere ETF’er, mødtes med amerikanske SEC-embedsmænd, og Market Haven sagde, at spot-BTC ETF forventes at generere en enorm efterspørgsel, der potentielt kan nå op på 3 milliarder dollars i de første dage, og VanEck navngav bitcoin som en af virksomhedens “screaming buys” for 2024.

Imens Solana og Avalanche tog tronen med en vækst på 620% og 290%, lancerede en bidragsyder til Taproot Wizards en skript til at afvise Ordinals inskriptioner, og mens Robinhoods crypto-omsætning ramte det laveste niveau i tre år, udvidede de ikke desto mindre deres crypto-aktiviteter.

Vitalik Buterin beskyldte stigende transaktionsgebyrer for, at Web3 bevæger sig væk fra decentralisering, og han foreslog tre alternative metoder med henblik på at forenkle Ethereums PoS-design.

Derefter lancerede Kina sin første automatiserede digitale yuan pung-åbningsmaskine for udenlandske pas-indehavere, og Hong Kong forberedte sig på at autorisere fonde med direkte eksponering for digitale aktiver, herunder spot-crypto-ETF’er.

På skatteområdet afskaffede Japans regering kryptoskat på urealiserede selskabsgevinster, og Argentinas nyvalgte regering indførte et nyt lovforslag for at regulere krypto-beholdninger for skatteydere.

Imens fandt Surfshark ud af, at ni ud af de femten mest populære krypto-apps indsamlede data for at spore deres brugere, og en privatlivsforkæmper påstod, at Ledger Live tegnebogssoftwaren overvågede sine brugere. Med hensyn til privatlivet vil OKX afnotere otte privatlivsfokuserede mønter i januar.

Kriminalitet fortsatte og vil fortsætte. Sydkoreansk politi lukkede gangsternes krypto-svindelring på 32 mio. dollars, og Immunefi fandt, at med stigningen i kryptopriser, kan 2024 se de største tab i Web3 nogensinde.

Top  Insolvent Krypto-Lender Celsius skifter spor og satser på Bitcoin Mining

I den juridiske del af kryptoverdenen har Mt. Gox’s kreditorer sagt, at de har begyndt at modtage erstatningsbetalinger via PayPal i japanske yen, men snart rapporterede de dobbelte betalinger, da kuratoren bad om den anden tilbage.

Changpeng Zhaos formue steg med 25 mia. dollars, på trods af hans mange juridiske problemer i 2023, mens en 23-årig studerende viste sig at være den største ejer af en Bitcoin-minedriftsgård, der kæmper retlige kampe. Kinas højesterets anklagemyndighed afslørede detaljerne bag den syvårige fængselsdom, der blev givet til RenrenBit-grundlæggeren Zhao Dong.

Det er ikke alt. En amerikansk konkursdomstol godkendte Celsius Network’s foreslåede “MiningCo Transaction,” FTX-gældere frigav estimerede værdier for kryptokrav, og FTX og dens gældere nåede til enighed med SBF om at håndtere krav vedrørende Embeda-opkøbet.

I mellemtiden bruger virksomheden Rejuve AI og krypto til at forbedre enkeltpersoners sundhed og levetid, mens Sotheby’s lavede “tæt på $35 mio.” i salg af digital kunst i 2023 og beskrev det som “et af de mest spændende år for digital kunst.”

Til sidst kan du grine af nogle jokes, og have et rigtig godt nytår!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button