BitcoinDeFiEthereum

Uniswap auf dem Vormarsch: Handelsvolumen erreicht 2,4 Milliarden US-Dollar in nur 24 Stunden

Uniswap når milepæl: Handelsvolumen overstiger 2 billioner dollars

Uniswap, verdens største dezentralized exchange (DEX), har for nylig nået en imponerende milepæl ved at overskride en samlet handelsvolumen på 2 billioner dollars. Dette blev annonceret af Devin Walsh, administrerende direktør for Uniswap Foundation, som understregede, at dette kun er begyndelsen på Uniswaps succes.

Fokus på fællesskabet og innovation

Walsh tilskriver Uniswaps succes til det dedikerede samarbejde mellem forskere og udviklere, der arbejder hårdt på at skabe nye integrationsmuligheder for platformen. Desuden har den brede Uniswap-fællesskab aktivt bidraget til udvidelsen af platformen ved at deltage i et nyligt lanceret Crosschain Deployment Program.

Uniswap har en lang tradition for at belønne tidlige brugere og skabe et decentraliseret fællesskab. Dette blev tydeligt demonstreret i september 2020, da Uniswap gennemførte en vellykket DeFi-Airdrop, hvor 150 millioner UNI-token blev fordelt hovedsageligt til hænder og likviditetsudbydere til governance-formål.

Uniswap V4 og fremtiden

Den kommende lancering af Uniswap V4 på vej er meget ventet af fællesskabet. Denne opdatering vil introducere tilpasningsdygtige Smart Contract-funktioner, reducere gasomkostninger og forbedre transaktionshastigheden. V4 har til formål at øge effektiviteten, reducere omkostningerne og tillade forskellige handelsmetoder samtidig med at fællesskabets indflydelse på udformningen af fremtidens decentraliserede børser styrkes.

Uniswap-stiftelsen præsenterede for nylig en ny initiativ, som giver brugerne mulighed for at bruge deres UNI-token, delegere governance-rettigheder og få del i protokollens indtægter. Forslaget skal stemmes om af UNI-token-ejere denne måned.

Uniswap fortsætter med at være en af de førende platforme inden for dezentraliserede børser og ser ud til at have en lovende fremtid foran sig med innovative tiltag og et engageret fællesskab bag sig.

Top  Bitcoin-Preis erreicht einen beeindruckenden Anstieg von über 71.000 $: Ist die Kryptowährung bereit für weiteres Wachstum?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button