AnalyseBitcoin

Uniswap (UNI) oplever massiv vækst i handelsvolumen og netværksaktivitet – Hvad kommer nu for token?

Uniswap (UNI) Oplever Kæmpe Vækst i Handelsvolumen og Aktivitet

Uniswap (UNI) har set en markant stigning i handelsvolumen på 150 procent inden for de seneste 24 timer og har for første gang i næsten ti dage overskredet 400 millioner USD. Dette skete efter, at den sydkoreanske børs Upbit havde noteret nye handelspar for altcoinen.

Op til den seneste udvikling havde Upbit kun noteret Uniswap med en handelspar for Bitcoin (BTC) på spotmarkedet. Dog meddelte børsen i dag, at UNI havde fået yderligere handelspar, herunder koreansk won (KRW) og USDT-stablecoin.

Før denne annonce lå handelsvolumen for Uniswap på under 200 millioner USD, og prisen var omkring 7,40 USD. Efter meddelelsen steg prisen til 8,33 USD, og handelsvolumen nåede 470 millioner USD.

Denne kraftige stigning understreger det voksende interesse for Uniswap på det asiatiske marked, selvom den ikke kom helt uventet. Tilsvarende listninger på Upbit har tidligere udløst lignende reaktioner. For eksempel nåede MEW en ny all-time high, mens Injective (INJ) steg med ti procent efter deres egen Upbit-listning i den foregående uge.

Sammen med volumenstigningen er antallet af aktive adresser i Uniswap-protokollen også steget. Aktive adresser måler antallet af brugere, der udfører succesrige transaktioner på blockchain. En stigning i denne metrik indikerer voksende brugerengagement, hvilket potentielt kan føre til yderligere kursstigning.

På den daglige diagram kan man se, at Uniswap brød ud af et faldende trekantmønster ved at stige over 8 USD. Selvom et faldende trekantmønster dannes, når prisen på en kryptocurrency når lavere højder og derved danner en faldende trendlinje med horisontal støtte.

Hvis prisen falder under støtten, kan den fortsætte med at falde. Men da Uniswaps pris brød ud af mønsteret, tyder det på, at altcoinen muligvis vil fortsætte med at stige. Hvis tokenet forbliver over det tekniske mønster, kan prisen nå op på 9,04 USD. I et meget bearish scenario kunne prisen nå op på 11,51 USD.

Top  Folgt doch kein Death Cross im Ripple Tageschart?

Dog, hvis handelsvolumen for Uniswap falder, kan denne prognose blive ugyldig. I dette scenario kan værdien af altcoinen falde til 5,62 USD.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button