AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

United States Investors Drive Ethereum Price Surge as Spot ETF Approval Looms

I den seneste tid har amerikanske investorer aktivt bidraget til væksten på kryptomarkedet, hvilket har ført til stigninger i prisen på Ethereum (ETH). En ny markedsanalyse fra kryptoteknologifirmaet CryptoQuant viser, at amerikanske optimister i høj grad er ansvarlige for prisstigningen på Ethereum.

Ifølge firmaet viser data fra Coinbase Premium en stigende efterspørgsel fra USA, hvilket har ført til en vækst på 11% for aktivet. Interessen for ETH-token på Coinbase Premium var højere end normalt, da indikatoren viste en kløft i ETH/USD og ETH/USDT på Coinbase og Binance. Ho Chann Chung, leder af marketing hos CryptoQuant, forklarede denne vækst ved at henvise til kommende gevinster i de kommende uger.

“Den nylige prisaktion på ETH blev drevet af den amerikanske efterspørgsel. Vi kan se, at Coinbase har udløst den opadgående bevægelse med premiumindekset.”

Forventninger til en spot Ethereum ETF

En stor årsag til den øgede efterspørgsel fra amerikanske investorer er forventningen om godkendelse af en spot Ethereum ETF af SEC (United States Securities and Exchange Commission). Institutionelle investorer håber på, at en godkendelse vil skabe et nyt investeringsvindue i aktivet på baggrund af den seneste bull-cyklus.

De seneste uger har flere firmaer bakket op om Ethereum’s vækst og beskrevet ETH som en investeringsfavorit. Med henblik på en spot ETH ETF er der registreret betydelige institutionelle indstrømninger i aktivets produkter i de seneste uger.

ETH-prisen får motivation fra Bitcoin

Spot Bitcoin ETF’er blev godkendt i USA den 10. januar, hvilket førte til en stigning i Bitcoin-prisen og indstrømning i institutionelle fonde. Den samlede kryptomarkedsværdi står på 2,15 billioner dollars, mens institutionelle fondes AUM er på 67,4 milliarder dollars.

Top  Texas State Securities Board kræver kryptolångiver Abra at returnere mistede midler til investorerne

Denne vækst har ført til en fornyet interesse for aktiviteter inden for decentraliseret finans (DeFi) samt en stigning i den samlede værdi låst (TVL) på tværs af protokoller. Ethereum handles i skrivende stund til $3.250, en stigning på 11% på de sidste syv dage og en imponerende 40% i den sidste måned. Aktivets markedsværdi toppede $389 milliarder, mens de daglige volumener steg med over 50% til $22,7 millioner.

Flere institutioner har ansøgt om en spot Ethereum ETF, herunder Franklin Templeton, Fidelity Investments, VanEck, Grayscale, Hashdex osv. Med godkendelsen af Bitcoin ETF’er og den stigende interesse fra institutionelle investorer ser ETH ud til at være på vej mod en lysere fremtid på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button