AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

US Department of Justice Seeks Over $4 Billion Settlement from Binance – Crypto Market Reacts

Det amerikanske justitsministerium (DoJ) søger en løsning på mere end $4 mia. fra verdens største kryptobørs Binance som en foreslået afklaring på en et år lang undersøgelse af børsen, rapporterede Bloomberg mandag med henvisning til personer, der er bekendt med diskussionerne.

Kryptomarkederne faldt først på nyheden, men er siden kommet sig igen.

Bitcoin (BTC) dykkede kortvarigt under $37.000, men er siden kommet tilbage over $37.500, mens Binance-knyttede BNB (BNB) kortvarigt dykkede under $240 før de steg så højt som i 260’erne.

Ifølge rapporten kunne DoJ og Binance nå til en løsning før udgangen af måneden, selvom denne løsning angiveligt kan omfatte udsigten til, at Binance’s grundlægger Changpeng Zhou står over for strafferetlige tiltalepunkter i USA.

En aftale ville afslutte undersøgelsen af Binance, som DoJ beskylder for at være involveret i hvidvaskning af penge, banksvindel og overtrædelser af sanktioner.

Markedets reaktion på Binance/DoJ overskrifter understreger, hvor følsomt markedet er over for nyheder om verdens dominerende kryptobørs Binance.

Binance har hidtil udgjort omkring 37% af de globale spotkrypto-handelsvolumener denne måned, ifølge data fra The Block.

Handlende har længe frygtet, at Binance’s dominans er et stort svagt punkt for kryptomarkedet, som kunne blive alvorligt påvirket, hvis der skulle ske noget med børsen, ligesom det der skete med FTX for lidt over et år siden.

Disse frygt blev mere akutte i 2023, da SEC sagsøgte Binance for angiveligt at drive som en uregistreret værdipapirbørs i USA og på andre anklager om investorssvindel, og da nyhederne om, at US DoJ var på udkig efter at rejse alvorlige anklager mod Binance.

Top  Astra-Upgrade: Avalanche ændrer forholdet mellem primærnetværket og subnetværkerne

Binance har afvist alle beskyldninger og har altid fastholdt, at kundens forpligtelser er mere end tilstrækkeligt dækket af reservefonde, hvilket afværger en potentiel “bank run”, som var dødsdom for FTX sidste år.

Kryptokurrenciens knæ-jerk salg på Binance/DoJ-overskrifterne understreger, hvor nervøs markedet er over for dette tema.

Men hvis der snart opnås en løsning mellem Binance og DoJ, er dette sandsynligvis en positiv ting, da det betyder større sikkerhed for virksomheden, hvilket sandsynligvis forklarer markedets hurtige opsving.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button