AnalyseBitcoin

US-Makroøkonomiske begivenheder potentielt påvirkende for Bitcoin-kursen: Hvad investorer bør være opmærksomme på

Bitcoin og makroøkonomiske begivenheder i USA

Bitcoin (BTC) har i denne uge oplevet en nedadgående tendens og forbliver under 60.000 USD, hvilket har ført til en skiftende stemning fra angst til ekstrem frygt på markedet.

US-Makroøkonomiske begivenheder denne uge

Investorer er opmærksomme på flere kommende dataudgivelser og politiske erklæringer, der potentielt kan påvirke markedets humør og skabe volatilitet, herunder tre nøglebegivenheder på USA’s økonomiske kalender.

Protokollen fra Fed’s juli-møde

Onsdag den 21. august vil den amerikanske centralbank, Federal Reserve (Fed), offentliggøre protokollen fra deres møde i juli. Denne protokol giver indsigt i Feds rente- og pengepolitik, og eventuelle antydninger om ændringer kan påvirke finansmarkederne, herunder kryptomarkedet.

Erstantræg på arbejdsløshedsunderstøttelse

Torsdag vil det amerikanske arbejdsministerium offentliggøre de seneste tal for erstantræg på arbejdsløshedsunderstøttelse. Disse data vil give et fingerpeg om arbejdsmarkedets sundhed og kan påvirke investorernes følelser, afhængigt af om tallene over eller under forventningerne ligger.

Jerome Powells tale ved Jackson Hole Retreat

Fredag vil Fed’s formand, Jerome Powell, holde tale ved det årlige økonomiske forum i Jackson Hole. Markederne vil nøje analysere Powells udtalelser om økonomiens tilstand, inflation og pengepolitik samt eventuelle indikationer på kommende rentebeslutninger.

Udsigt for Bitcoin-kursen før de amerikanske makroøkonomiske begivenheder

Tekniske indikatorer tyder på, at Bitcoin muligvis fortsætter med at konsolidere sig i et symmetrisk trekantmønster i den kommende tid. En paritet under den nedre trendlinje kan sende Bitcoin ind i en efterspørgselszone, mens en lukning over den øvre trendlinje kan udløse flere købsordrer og potentielt skubbe kursen opad.

Det er vigtigt at holde øje med nøglebegivenheder som Fed’s protokol, arbejdsløshedsdata og Jerome Powells tale, da disse kan have en betydelig indflydelse på Bitcoin-kursen og kryptomarkedet som helhed.

Top  XRP: Er vi på tærsklen til en finansiel revolution?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button