AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

USA konfiskerer digitale valutaer fra kinesisk person involveret i krypto-investeringssvindel

En kinesisk person, Wang Yicheng, er blevet involveret i en kryptoinvesteringsbedrageri, der har fået konsekvenser i USA. Ifølge en Reuters-rapport er der blevet beslaglagt digitale aktiver til en værdi af omkring 500.000 dollars fra en konto, der tilhører Wang. Denne handling blev udført af de amerikanske myndigheder i juni i år. Det blev afsløret, at midlerne stammer fra et offer, der bor i Massachusetts, og som ulovligt blev ført over til Wangs konto.

En nylig Reuters-artikel har afsløret, at Wang har modtaget midler, der er knyttet til svindelaktiviteter. Det blev afsløret, at Wang har dyrket forhold til indflydelsesrige personer i Thailands retshåndhævelse og politiske kredse. Han har også tjent som vicepræsident for en kinesisk handelsgruppe i Bangkok. Ifølge transaktionslog og dokumenter fra TRM Labs, har en krypto-konto under Wangs navn modtaget over 90 millioner dollars i de senere år, heraf mindst 9,1 millioner dollars, der stammer fra svindel.

Handelsgruppen, som Wang er tilknyttet, er kendt som Thai-Asia Economic Exchange Trade Association. I svar på henvendelser understregede foreningen sit engagement i at overholde love og forskrifter og tog afstand fra ulovlige aktiviteter. Foreningen oplyste, at Wangs personlige og forretningsmæssige forhold ikke havde noget at gøre med handelsgruppen, og det blev bekræftet, at Wang ikke længere var tilknyttet gruppen.

Der er endnu ikke blevet rejst anklager mod Wang i retssystemet i USA. Den amerikanske anklagemyndighed i Massachusetts har udtalt, at der endnu ikke er blevet indgivet anklager i denne sag. Ifølge fungerende anklager Joshua Levy er det meningen at bruge civile inddragelser til at inddrive midler stjålet gennem krypto-svindelordninger. Han udtalte, at på trods af den tilsyneladende ontologiske karakter af kryptotransaktioner, tilpasser lovhåndhævelsen sig og udvikler sig.

Top  OceanFi: i krydset mellem fitness, teknologi og decentral finans

Det skal bemærkes, at den amerikanske regering er den største indehaver af Bitcoin (BTC), idet den har erhvervet cirka 200.000 mønter (værdiansat til cirka 5 milliarder dollars) gennem beslaglæggelser relateret til kriminel aktivitet. De digitale aktiver er blevet beslaglagt fra cyberkriminelle og mørke netmarkeder og er sikkert lagret offline i krypterede hardware-wallets, som kontrolleres af forskellige føderale agenturer, herunder Justitsministeriet og Skattevæsenet (IRS).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button