AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

USDC Market Capitalization Surpasses $28 Billion Amid Institutional Investments

USDC’s Market Capitalization Rises Above $28 Billion

En ny rapport fra Coinbase viser en genopblussen på USDC-markedet efter den generelle markedsopstand og væksten i de ikke-amerikanske markeder. Ifølge rapporten har USDC stablecoin fået $3,5 milliarder, over 14% siden 1. december 2023. Denne markante vækst har øget aktivets markedsværdi over $28 milliarder.

Ved trykningstidspunktet er den samlede markedsværdi af aktivet på $28,5 milliarder med handelsvolumener på $8,6 milliarder, en stigning på 144% i de sidste 24 timer. Fortællingen omkring USDC er ved at ændre sig lidt, efter at den faldt i de første tre kvartaler af 2023, før den fandt sit fodfæste i det sidste kvartal.

Disse begivenheder blev knyttet til aktivet, der mistede sin dollar-pig efter afsløringer af en $3,3 milliarder eksponering mod Silicon Valley Bank (SVB) i marts. USDC faldt så lavt som 87 cents med cirka 8% af sin reserve i SVB, før den genfandt sin dollar-pæl. Nye indstrømninger på markederne har holdt løftede aktiviteter omkring aktivet.

Ifølge rapporten er stablecoinens tilstedeværelse steget uden for USA i takt med stigende derivataktiviteter på nogle børser.

Circles Partnerskaber og Børsincitamenter

Lanceringen af Coinbase International Exchange og et markedsproducent-tilskyndelsesprogram øgede USDC-vedtagelsen på internationale markeder. Coinbase Market Maker Program tilbød likviditet og dybde til et bredt udvalg af handelspar i spot- og evighedstilbud.

Derudover tilføjede USDCs re-listning på Binance, den største centraliserede kryptobørs efter volumen, momentum til stablecoinens vækst.

I december registrerede aktivets markedsandel på centraliserede børser en stigning på 10%, da Coinbase hævede rentesatserne på aktivet. Det førte til, at kryptobrugere holdt aktiverne i længere perioder.

Circle, USDC’s udsteder, indgik også flere partnerskaber med finansielle institutioner i Japan og Singapore.

Top  Federaldommer sanctionerer hemmeligt materiale fra Jump Crypto Holdings i SEC retssag mod Terraform Labs

USDC Overskygger Tether

USDC’s stigning i de seneste måneder har overgået USDT, den største stablecoin på markedet efter markedsværdi. Mens USDC registrerede en vækst på 14%, havde USDT en stigning på 8,7% fra 1. december.

Ikke desto mindre forbliver USDT lederen af stablecoin med en markedsdominans på 71% og en markedsandel på $97 milliarder. Stabilecoin-markedets samlede markedsværdi ramte $140 milliarder for første gang siden 2022, da investeringer dryppede ind i digitale aktiver efter godkendelse af spot Bitcoin (BTC) ETF.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button