BitcoinDeFiEthereum

USDh: Den første bitcoin-naturlige syntetiske US-dollar med op til 25% afkast

Hermetica Labs introducerer USDh: Den første Bitcoin-nativen syntetiske US-Dollar

Introduktion

Hermetica Labs har lanceret en banebrydende innovation inden for det decentraliserede finansmiljø baseret på Bitcoin. USDh er den første Bitcoin-nativen syntetiske US-Dollar, der giver brugerne mulighed for at opnå imponerende afkast uden at være afhængige af traditionelle finansielle systemer.

Baggrund

Dette nye tilbud, USDh, er designet til at øge likviditeten og gavnene i det decentraliserede finansøkosystem omkring Bitcoin gennem L1- og L2-protokoller. Ifølge Jakob Schillinger, CEO for Hermetica, vil USDh tillade Bitcoin-brugere at beholde deres dollars værdi og generere afkast, samtidig med at de forbliver fuldt dækket af Bitcoin.

Potentiale og Kritik

Hermetica’s USDh kommer efter lanceringen af Ethenas USDe, der bød på imponerende afkast. Der er dog bekymringer om bæredygtigheden af ​​protokollen på lang sigt. Spørgsmål er blevet rejst vedrørende den årlige procentvise afkast (APY) på 25 %, da det overstiger andre protokollers afkast.

Reaktioner på Trenden

Grundlæggeren af Fantom, Andre Cronje, har kritiseret trenden med negative finansieringsrater og usikrede stablecoins. Hermetica’s Schillinger hævder dog, at afkastet af USDh er bæredygtigt, da det er afledt af Bitcoin-futures finansieringssatser.

Fremtiden for BTCFi

Schillinger tror på, at introduktionen af Ordinalzahlen vil være en afgørende faktor for væksten af Bitcoin DeFi (BTCFi). Han forudsiger, at BTCFi inden for de næste fem år vil matche eller endda overgå Ethereum DeFi’s størrelse. Der citeres eksempler, hvor Ordinal-handelsvolumen har overgået Ethereum og Solana NFT’er til sammen.

I en tid med stadig udvikling af finansielle instrumenter og protokoller vil USDh sandsynligvis være en af de primære drivkræfter for vækst og innovation inden for det Bitcoin-natiske finansmiljø.

Top  Cardano styrker sin position på krypto markedet med stigende Wal transaktioner og NFT handelsvolumen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button