AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

VanEck ansøger om spot Bitcoin ETF med innovativ metode til fondsudtrækning

New York-baserede asset management firma VanEck har taget et betydeligt skridt mod lanceringen af en spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) ved at indsende en ændret ansøgning til United States Securities and Exchange Commission (SEC).

I modsætning til andre ansøgere, der søger godkendelse til spot ETF’er, valgte VanEck at indsende ændrede dokumenter vedrørende fondsbevilling den 27. oktober. Denne markante tilgang adskiller VanEck fra andre konkurrenter inden for spot Bitcoin ETF-området.

Det er værd at bemærke, at den amerikanske SEC tidligere havde afvist VanEcks forslag om at liste og handle med aktier i VanEck Bitcoin Trust den 10. marts. Dette var tredje gang, reguleringsmyndigheden havde afvist VanEcks forsøg på at få godkendelse til en spot Bitcoin ETF.

Denne beslutning er i tråd med den bredere tendens, hvor SEC konsekvent afviser forskellige ETF’er, der er designet til at følge digitale aktiver, herunder VanEcks tidligere ansøgninger i juni året før og i november 2021. Disse afvisninger drejer sig primært om bekymringer vedrørende potentiel markedsmisbrug inden for det underliggende digitale aktivmarked.

VanEcks Bitcoin ETF-ansøgning innoverer med Bitcoin-baseret fondsbevilgningsmetode

Finansiel advokat Scott Johnsson påpegede, at denne nye indsendelse betyder, at VanEcks Bitcoin ETF vil bruge Bitcoin selv til fondsbevillingen og dermed afvige fra kontantbaserede bevillingsmetoder, som andre spot Bitcoin ETF-forslag anvender.

I VanEcks ændrede ansøgning fremgår det, at VanEck Bitcoin Trust er designet som en børsnoteret fond (ETF), der udsteder fælleskapitalinteresser og handles på Cboe BZX Exchange. Fondens primære investeringsmål er at afspejle Bitcoin’s præstation, fratrukket driftsomkostninger. For at opnå dette mål vil fonden beholde Bitcoin-beholdninger i stedet for kontanter.

Det, der adskiller denne ansøgning fra andre spot Bitcoin ETF-forslag, er metoden til fondsbevilling. Når fonden enten sælger eller indløser sine aktier, vil den gøre det i blokke af 50.000 aktier, som kaldes en “Creation Basket”. Skabelsen af denne kurv bestemmes af mængden af Bitcoin, den repræsenterer, hvilket svarer til den samlede netto-aktiverværdi af aktierne inden for kurven. Hvis der er tale om et kontantabonnement, vil beløbet blive beregnet på grundlag af den kontant, der kræves for at købe den mængde Bitcoin, der svarer til Creation Basket, som bestemt af administrator.

Top  Stor Kryptowährungen stehen vor Verwässerung, da große Token Unlocks bevorstehen

VanEck slutter sig til rækken af søgere af en spot Bitcoin ETF

VanEcks seneste indsendelse placerer dem blandt en voksende gruppe af kapitalforvaltere, der reviderer deres ansøgninger om en spot Bitcoin ETF. Sidste måned indsendte Bitwise Asset Management også en ændret ansøgning som reaktion på SEC’s bekymringer vedrørende produktet.

Tidligere på måneden fulgte ARK Invest og 21Shares trop ved at forfine deres fælles ansøgning ved at give yderligere detaljer om deres foreslåede spot Bitcoin ETF. Dette inkluderede en beskrivelse af deres praksis for aktiebevaring og værdiansættelse. Denne stigning i ændrede indsendelser signalerer potentielle fremskridt i forhandlingerne mellem kapitalforvaltere og reguleringsmyndigheder.

Den amerikanske SEC har udskudt sin beslutning om adskillige spot Bitcoin ETF-forslag, herunder dem fra BlackRock, Invesco, Bitwise, VanEck og Valkyrie. Markedets deltagere og analytikere forventer en beslutning inden for de kommende uger.

VanEcks dobbelte tilgang: Bitcoin-beholdninger og Ethereum-styled futures ETF

Mens VanEck holder fast i ideen om at holde Bitcoin til sin foreslåede spot Bitcoin ETF, har investeringsforvaltningsselskabet også gjort betydelige fremskridt inden for kryptocurrency-rummet. De er klar til at lancere Ethereum-styled futures-kontrakter efter godkendelse fra SEC.

Til vores held vil VanEcks kommende Ether Futures ETF være et fuldt standardiseret produkt, der omfatter kontantafregnede futureskontrakter, der kan handles på Commodity Futures Trading Commission’s (CFTC) regulerede råvareplatform.

En ETF spejler i bund og grund præstationen af et bestemt indeks eller en kurv af finansielle instrumenter, hvilket er i overensstemmelse med VanEcks tilbud. Denne innovative tilgang vidner om VanEcks engagement i at diversificere deres investeringstilbud inden for kryptocurrency og give investorer en bredere vifte af muligheder i det hastigt udviklende digitale aktivlandskab.

Top  Tysk metall- og elektroindustri ramt af produktionsrückgang - Rezession fortsætter

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button