AltcoinsBitcoin

VeChain beantragt V3TR-Markenregistrierung: Bereit für den globalen Finanzkommunikationsstandard und den Kampf um einen Anteil am 20-Billionen-Dollar-Zahlungsmarkt

VeChain ansøger om V3TR-mærkeregistrering for at tilpasse sig den globale finanskommunikationsstandard


VeChain (VET) har ansøgt om en V3TR-mærkeregistrering for at tilpasse sig den globale finanskommunikationsstandard. Denne strategiske bevægelse er blevet udtalt af krypto-kommentator Collin Brown, der ser det som et skridt mod at forene kryptoindustrien med det traditionelle finanssystem.

En lukrativ marke for VeChain


V3TR-mærkeregistreringen kan hjælpe VeChain med at konkurrere med finansgiganter om sin andel i det hurtigt voksende globale betalingsmarked, der ifølge rapporter forventes at nå en årlig vækstrate på 24% og nå 20 billioner dollars inden 2026.

Partnerskaber med centralbanker kan også være en mulighed for VeChain som følge af denne registrering, hvilket kunne åbne dørene for en endnu større indflydelse inden for finanssektoren.

VeChain starter kontoabstraktion


VeChain sigter mod at opbygge en effektiv blockchain-infrastruktur for virksomheder i forskellige sektorer såsom økonomi, sundhedsvæsen og logistik. Med forventningen om at 2024 vil være et travlt år for hele kryptoindustrien og med indførelsen af Account Abstraction (AA), det vil styrke sin position inden for blockchain-verdenen.

VETs aktuelle status


På nuværende tidspunkt handles VeChain til $0,044697, hvilket svarer til en stigning på 52% på kun en uge. Mens der er høje forventninger til fremtiden, spekulerer analytikere i, at VET kunne nå $0,125152 inden udgangen af 2024 på grund af virkningerne af Bitcoin-halveringen i april i år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Gegenbewegung bei Solana: Gelingt der Ausbruch?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button