AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

VeChain Kurs Explosion: Darum geht VET durch die Decke

VeChain eksploderer med en stigning på 68 procent, undervurderes det?

VeChain oplever for nylig en massiv kursstigning. Kryptocurrency står med betydelig afstand som ugens vinder. Selvom der er tekniske og økonomiske forbedringer, ser det ud til, at det væsentlige vækstskub stammer fra vilde spekulationer.

VeChain Kurs Eksplosion: Hvorfor stiger VET så voldsomt?

VeChain oplever en kurs eksplosion på omkring 68 procent. Ingen anden kryptocurrency voksede så ekstremt som VET-tokenet i løbet af de sidste syv dage. Ved redaktionens afslutning handles VET til omkring 0,05 dollar og rangerer nu som nummer 28 efter markeds kapitalisering.

Baggrunden for den massive vækst antages at være en generel ændring i stemningen på krypto markedet. Mange andre kryptocurrency oplever også stigninger og registrerer enorme gevinster.

At netop Vechain vokser så kraftigt, skyldes ifølge nogle eksperter udviklingen i blockchain-økosystemet. Faktisk oplevede både de decentrale krypto-børser Vexchange og VeRocket en stærk vækst parallelt med VET. TVL for begge platforme steg i samme tidsrum med tilsvarende procentdele som VET.

VeChain fik opmærksomhed for nylig på grund af præsentationen af en opdatering, der indførte Account Abstraction. Dette siges at gøre brugen af Smart Contract-platformen lettere og mere sikker. Det faktum, at Ethereum planlægger en lignende forbedring, har muligvis tiltrukket ekstra opmærksomhed.

Lykkes det VeChain at vende tilbage?

Det er tvivlsomt, om VeChain på lang sigt vil lykkes med at vende tilbage. Kryptocurrency når med den nuværende kursværdi en pris, som det sidst blev handlet til for næsten et år siden. Den kendte kursanalytiker Ali Martinez er dog stadig overbevist om VET.

Top  Baby Meme Coin Erupts +1,000% in Vietnamese Crypto Market, but Bitcoin Minetrix Presale Steals the Spotlight

” Hvis historien gentager sig, vil vi opleve en værdi på 0,054 dollar inden for denne uge, en midlertidig korrektion indtil juni, og derefter en bullrun på 0,70 dollar indtil november.”

VeChain nåede sit hidtidige all-time high i april 2021, cirka et halvt år før Bitcoin opnåede sit ATH. På det tidspunkt blev VeChain handlet til 0,25 dollar. Smart Contract-platformen sigter især mod Internet of Things (IoT) og håber stadig at opnå det store gennembrud inden for denne branche.

De nuværende kursgevinster skete pludseligt og uden store ændringer i blockchainen. Derfor er det sandsynligt, at der i øjeblikket fokuseres på spekulationer om VET. Det betyder, at store tab snart kan følge.

VET når top-10 efter handelsvolumen

Hvor enorm efterspørgslen efter VET er i øjeblikket, vises ved at se på handelsvolumenet. I denne metrik kan VeChain endda nå top-10. Inden for de sidste 24 timer blev VET handlet for omkring 900 millioner dollars.

Med disse dimensioner kan kun få mønter konkurrere. VeChain rangerer ved redaktionens afslutning som nummer ni. Den nuværende ottendeplads, BNB, når i samme periode næsten det dobbelte beløb.

Det ser mindre rosenrødt ud inden for DeFi-området. Der har VeChain siden foråret 2022 mistet næsten al sin betydning. TVL faldt til en tiendedel af tidligere værdier og ligger takket være den seneste kraftige vækst stadig kun på 1,5 millioner dollars. Dermed rangerer blockchainen som nummer 135.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button