AnalyseBitcoin

VeChain (VET) forventes at stige med over 4000% – En dybere teknisk analyse og prognose

En dybdegående teknisk analyse af VeChain (VET) viser spændende potentiale for en kommende prisstigning. Ifølge analytikeren EGRAG CRYPTO kan VET muligvis ramme et kursmål mellem 1,236, 1,414 og 1,618 i den kommende cyklus, hvilket repræsenterer en potentiel stigning på op til 4.324% og en pris på $1.

Analysen antyder, at VeChain historisk set har haft en tendens til at opleve betydelige prisstigninger efter at have nået et konsolideringspunkt, markeret som “Ignition Stage” af analytikeren. Ved Ignition Stage i 2020 steg VET med imponerende 6.538,99%, før det oplevede en tilbagegang. Ifølge prognoserne for 2024 forventes VET at øge sin pris med 0,85850 for at nå et nyt all-time high.

En anden markedsanalytiker, Alan Santana, har påpeget, at VET/BTC handler på det laveste niveau i fem år, hvilket potentielt markerer afslutningen på en nedadgående bølge og starten på en opadgående cyklus. Santana bemærker lighederne mellem det nuværende cyklus og den tidligere stærke stigning i VET pris, der varede 595 dage og resulterede i en stigning på 1.291% fra bunden.

I forhold til den nuværende cyklus indikerer Santana, at det laveste punkt blev nået den 16. september 2024, hvilket betyder, at børsmarkedet for VET/BTC har varet i 1.246 dage. Han forudser også, at år 2025 kan blive det største bullmarked i mange år og opfordrer til forberedelse og hårdt arbejde for at drage fordel af den kommende krypto boom.

Analyserne og prognoserne indikerer en spændende tid for VeChain investorer med potentiale for betydelige prisstigninger i den kommende cyklus. Hold øje med udviklingen af VET i de kommende måneder for at se, om prognoserne holder stik og om markedet lever op til de forventninger, som analytikerne har skitseret.

Top  Bitcoin kæmper for at komme sig over 26.500 dollars mærket og risikerer yderligere fald

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button