AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Vivek Ramaswamy kritiserer SEC’S crypto-regulering: ‘Voices support for cryptocurrencies’

US Republican Candidate Kritiserer SEC’s Crypto-reguleringsramme

Vivek Ramaswamy, der er republikansk præsidentkandidat, har kritiseret Securities and Exchange Commission (SEC) for den nuværende krypto-reguleringsramme. Under det fjerde republikanske præsidentdebatt på University of Tuscaloosa på onsdag udtrykte Ramasamy sin støtte til kryptovalutaer.

Han reagerede på et spørgsmål fra Eliana Johnson fra Washington Free Beacon angående den nylige skyldigkendelse af Changpeng “CZ” Zhao, den tidligere CEO for Binance. CZ bukkede under for juridisk pres i en sag vedrørende overholdelse af anti-hvidvaskningsregler. Ramaswamy udtalte, “Svindlere, kriminelle og terrorister har snydt folk i lang tid. Vores regler skal indhente nutiden. Det faktum, at SBF var i stand til at gøre, hvad han gjorde med FTX, viser, at den nuværende ramme ikke virker.”

Desuden blev SEC-formand Gary Gensler også nævnt under debatten for sin manglende klassificering af Ethereum over for Kongressen. Ramaswamy kritiserede dette og sagde, “Jeg synes, det er intet mindre end pinligt, at Gary Gensler, den nuværende leder af SEC, over for Kongressen ikke engang kunne afgøre, om Ethereum tæller som en reguleret sikkerhed eller ej. Jeg synes, det er endnu et eksempel på en administrativ stat, der er gået for langt.”

Florida-guvernør Ron DeSantis gav også udtryk for sin modstand mod Central Bank Digital Currency (CBDC). Han advarede om den direkte trussel mod finansiel og personlig frihed, privatliv og ureguleret købekraft, som Biden’s støtte til en CBDC udgør. DeSantis understregede, “De ønsker at fjerne kontanter og krypto, de ønsker at tvinge dig til det. De vil tage din privatliv, de vil absolut regulere dine køb.”

Ramaswamy har for nylig frigivet en plan for kryptovalutaer for at begrænse SEC’s kontrol og regeringens indblanding i kryptorummet. Han er fast besluttet på at fjerne de fleste SEC-embedsmænd for at lette et miljø for kryptovalutaer som råvarer. “Den politik, jeg offentliggjorde i dag, vil garantere en levende fremtid for krypto for at sikre økonomisk frihed for amerikanere, der søger en alternativ til centraliserede finanser,” udtalte han.

Top  Solana (SOL) könnte einen ähnlichen Trend wie Cardano (ADA) erleben, warnt Krypto-Händler.

I mellemtiden, den seneste udvikling på kryptomarkedet har været gunstig for sådanne pro-krypto politikere. Bitcoin oversteg for første gang i over et år og et halvt $41,000, hvilket markerer en stigning på 150% hidtil i år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button