AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Voksende markedsoptimisme over godkendelse af spot-Bitcoin-ETF af SEC: Grayscale CEO

Grayscale CEO Michael Sonnenshein udtrykker voksende optimisme over en investeringsboom på kryptomarkedet i tilfælde af godkendelse af en spot Bitcoin (BTC) ETF af Securities and Exchange Commission (SEC).

I et nyligt CNBC-interview bemærkede Sonnershein, at tilstrømningen af institutionelle investorer på markedet afhang af voksende markedsoptimisme over en potentiel ETF-godkendelse af reguleringsmyndighederne.

Han konstaterede, at mange investorer nu inkluderer BTC i deres investeringsportefølje og tilføjede, at en godkendelse af SEC vil øge denne eksponering, da rådgivermarkedet i USA potentielt kan åbne for et vindue på 30 billioner dollars.

På det seneste har mange analytikere spekuleret i en stigning i Bitcoin-prisen og en ny finanscyklus på baggrund af en ETF. Bemærkelsesværdigt fører denne forventede stigning til tilstrømning af midler til Bitcoin-institutionelle produkter og øger aktiver under forvaltning (AUM).

Topfolk i branchen forbliver optimistiske

Den 19. december kommenterede Michael Saylor fra MicroStrategy, at en Bitcoin ETF ville være den største udvikling på Wall Street i 30 år. Han forklarede, at en ETF vil åbne en ny dør for investering og tilføjede, at 2024 vil være et væsentligt løft for aktivklassen.

Steven Schoenfield, administrerende direktør for MarketVector, forventer ekstra $200 milliarder i markedet i løbet af få måneder, mens AllianceBernstein forudsiger en tilstrømning på $650 milliarder i kryptoaktiver under forvaltning, hvis BlackRocks ansøgning modtager grønt lys.

Mikro- og makroøkonomiske faktorer påvirker BTC-prisen

Sonnenshein reflekterede over prisstigningen på Bitcoin siden årets begyndelse, der har registreret en 166% årlig vækst. Han tilføjede, at inflationstrykket har ført investorer til Bitcoin som en hedge. Derudover påpegede han det Grayscale har haft retssag mod SEC.

I løbet af året har BTC-produkter haft institutionelle tilgange på $1,6 milliarder med en AUM på $36 milliarder, der øgede efter en langsom start, mens det samlede kryptovalutamarkedets AUM ligger på $50,2 milliarder.

Top  Meme coins: Den seneste trend på den kryptiske marked

På den anden side kritiserede senator Jamie Dimon kryptokurver og sagde, at den eneste brugsanvendelse er hvidvaskning af penge for kriminelle og narkotikahandlere. Som svar fastholdt Sonnenshein en optimistisk holdning og erklærede, at lovgivere og politikere kan have personlige meninger om ny teknologi, men loven vil forme brugen af nye tiltag som Bitcoin og give investorer adgang.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button