AnalyseBitcoinDeFiEthereum

Vurdering af JPMorgan: DeFi og NFTs viser tegn på genopretning, men med forsigtighed

JPMorgan-analytikernes rapport antydede en forsigtig genopretning inden for DeFi og NFT’er. De advarer dog mod forhastet optimisme. I deres rapport noteres en betydelig stigning i NFT-salgsomsætningen og en øget samlet værdi af DeFi.

DeFi- og NFT-genopretningssignaler

I deres seneste rapport udtrykker JPMorgan-analytikerne en moderat syn på den begyndende genopretning inden for DeFi og NFT’er, men advarer mod for tidlig optimisme. Rapporten identificerer en bemærkelsesværdig genopblussen af NFT-salgsomsætningen og en øget samlet værdi, der er sikret i DeFi efter næsten to års tilbagegang. På trods af disse positive tegn understreger analytikerne, at dette er indledende tegn på genopretning, der bør behandles med forsigtighed. Genopretningen inden for DeFi tilskrives det naturlige stigning i samlet kryptohandelaktivitet, hvor decentrale børser (DEX’er) spiller en rolle. Derudover har stigningen af Liquid Staking, især ledet af Lido siden begyndelsen af 2023, bidraget hertil. Den forsigtige holdning skyldes udfordringerne ved Ethereum og Bitcoin, herunder høje gebyrer og lave transaktionshastigheder, der påvirker dens ydeevne på trods af dens centrale rolle inden for DeFi og NFT’er.

Opstigning af nye kæder, mens Ethereum stagnerer

Rapporten anerkender opstigningen af nye blockchains og platforme som Aptos, Sui, Sei, Celestia og Blur, der anses for opmuntrende for branchen. Dog påvirker Ethereums underpræstation i forhold til andre kryptokurser den samlede værdi, der måles i Ethereum. Analytikerne anerkender kommende Ethereum-opgraderinger som potentielle løsninger på skaleringsspørgsmål, men forbliver forsigtige og henviser til usikkerheder vedrørende timing og effektivitet af disse opgraderinger.

Til slut præsenterer JPMorgan-analytikerne en differentieret syn på den seneste DeFi- og NFT-genopretning og opfordrer til en opmærksom tilgang med hensyn til positive tegn og potentielle udfordringer. Den tekniske tone understreger behovet for en dybdegående forståelse af markedets dynamik og den udviklende landskab inden for decentral finansiering og ikke-fungible tokens.

Top  Polkadot lancerer uddannelseskampagne på Lyft, mens Coinbase og Algorand deler reklamer på X - en blockchain platform.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button