AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Why is Crypto Booming Today? Exploring the Surge in Market Capitalization and Top Price Performers

I dag i krypto-nyhederne:

  • Hvorfor er krypto op i dag?
  • Safe og Base går sammen om at fremme Smarte Konti som standard på Ethereum
  • Aptos Foundation og zkMe partner for at forbedre on-chain sikkerhed og identitet
  • Trezor udvider uddannelsesinitiativ til 20 flere lande verden over

Hvorfor er krypto op i dag?

Krypto har en meget grøn dag. Samlet markedskapitalisering for krypto er steget med næsten 7% inden for de seneste 24 timer. Ifølge CoinGecko ligger den på $2.236 billioner på nuværende tidspunkt. Desuden er en stor del af priserne på de 100 bedste mønter efter markedskapitalisering op inden for den seneste dag.

I top 10 gruppen finder vi, at Bitcoin er steget mest med 10% til $56.305. Det holder sig godt over niveauet på $50.000. Derudover er Ethereum op med 5,4% til $3.231. “Markedet viser stærk modstandsdygtighed på forskellige områder,” udtalte Matteo Greco, forskningsanalytiker hos Fineqia International. BTC holder en pris over $50.000, mens altcoins klarer sig godt.

Ethereums pris oversteg $3.000. Desuden “stiger likviditeten sammen med høj efterspørgsel, som ses gennem tilstrømning til BTC Spot ETF’er og stigningen i stabilcoinkapital,” sagde Greco. Derudover, med BTC-halvering nærmer sig om mindre end to måneder, forventer markedet en anden betydelig begivenhed, der kan påvirke markedsudviklingen.

Efter BTC er Solana og Avalanche dagens bedste performere med en værdsættelse på 8% og 7% respektivt. De resterende mønter er alle op mellem 3% og 7%.

Top  Solana-baserede Jupiter distribuerer 1 milliard JUP-tokens i kommende luftkastning

I mellemtiden fremhævede undersøgelser fra krypto-udvekslingen Bybit en voksende institutionel bullishness mod ETH, drevet af forventningen om den positive virkning af den næste Ethereum blockchain-opdatering.

Safe og Base Partner for at fremme Smarte Konti som standard på Ethereum

I dagens topkrypto-nyheder er smartkontraktinfrastrukturudbyderen Safe gået sammen med Base, Ethereum Layer 2 (L2) netværket udviklet af Coinbase, for at tilbyde økonomiske incitamenter og modulært værktøj til udviklere, der bygger med smarte konti.

Ifølge pressemeddelelsen delt med Cryptonews sigter initiativet på at give udviklere beføjelse til at anvende smarte konti og gøre decentraliserede applikationer (Dapps) mere tilgængelige, sikre og effektive globalt.

Aptos Foundation og zkMe Partner for at forbedre On-Chain Sikkerhed og Identitet

Aptos Foundation, enheden der støtter udviklingen af Layer 1 blockchain Aptos Network, har indgået partnerskab med blockchain-baserede identitetsløsningsplatform zkMe. Målet er at give en tilgængelig og direkte måde for brugere at verificere identiteter on-chain, samtidig med at de holder deres egne identiteter sikre.

Trezor Udvider Uddannelsesinitiativ til 20 flere lande verden over

I andre krypto-nyheder i dag har den populære Bitcoin-tegnebog Trezor annonceret den planlagte udvidelse af sit uddannelsesprogram, Trezor Academy, til tyve flere lande verden over. Trezor Academy har afholdt meetups, workshops og spørger- og svare-sessioner i seks afrikanske lande i 2023. De nytilføjede lande inkluderer nu Mexico, Sydafrika, Indonesien og Kenya.


Bemærk: Artiklen er skrevet for at informere og oplyse om de seneste udviklinger inden for blockchain og krypto-verdenen uden overflødige detaljer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button