AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Wintermute leverer likviditet til Hong Kong-noterede krypto-ETF’er

Wintermute leverer likviditet til Hong Kongs krypto ETF’er

Crypto market maker Wintermute leverer likviditet og understøtter de nyoprettede Hong Kong spot Bitcoin- og Ethereum-børshandlede fonde (ETF’er).

I en meddelelse delt med CryptoNews sagde London-baserede Wintermute, at de leverer likviditet til to Hong Kong licenserede digitale aktieplatforme; OSL Digital Securities og HashKey HK Exchange.

Wintermute sagde, at både OSL Digital Securities og HashKey vil fungere som underkustodianer og virtuelle aktiehandelsplatforme til at hjælpe med lanceringen og driften af de Hong Kong-noterede ETF’er.

“ETF’er spiller en central rolle i at bringe den næste bølge af investorer ind i den krypto-omdannelse, både institutionelle og detailinvestorer, og uden virksomheder som Wintermute, der leverer likviditet, ville dette ikke være muligt,” sagde Evgeny Gaevoy, administrerende direktør for Wintermute, i en erklæring.

“Øget adgang til digitale aktiver vil spille en afgørende rolle for at fremskynde væksten yderligere, og Wintermute er begejstret for at spille en nøglerolle i den proces,” tilføjede Gaevoy.

Rollen som likviditetsudbyder indebærer at fungere som en markedsmægler eller institution, der fungerer som market maker i en valgt aktivklasse. Wintermute sagde, at som likviditetsudbyder for ETF’er vil de arbejde med OSL Digital Securities og HashKey om køb, salg og levering af underliggende spot Bitcoin og Ethereum.

Hong Kong opfører Asiens første krypto spot ETF’er

I april meddelte Hong Kong-børsen lanceringen af nye spot Bitcoin- og Ethereum ETF’er. I en officiel meddelelse fra Hong Kong Exchanges and Clearing Limited markerede Bitcoin- og Ethereum ETF’erne introduktionen af de første spot virtuelle aktive (VA) ETF’er i Asien.

Produkterne blev noteret af Harvest Global Investments, China Asset Management og Bosera Asset Management. Mandag sikrede Hong Kongs spot Bitcoin ETF’er 230 millioner dollars i aktiv under forvaltning (AUM) i deres indvielsesuge.

Top  New Zealand's Central Bank Governor Raises Concerns About the Stability of Cryptocurrencies

“Hong Kong har etableret sig som en ledende fortaler for krypto i APAC-regionen, og vi håber, at andre lande vil følge deres eksempel i nær fremtid,” tilføjede Gaevoy.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button