AltcoinsBitcoinEthereumRipple

XRP: Effektivitet, Liquiditet og en mulig Swift-udskiftning – Alt du behøver at vide

XRP øger effektiviteten og likviditeten – Vil Swift en dag blive erstattet?

Ifølge wallstreet:online har XRP i årevis været brugt af banker og andre institutioner i international betalingsformidling. Dette placerer XRP i direkte konkurrence med det internationale SWIFT-system. Mens SWIFT-systemet udvikler sig langsomt, arbejder Ripple hårdt på at gøre deres egen kryptovaluta XRP endnu mere effektiv.

Der er derfor stemmer, der hævder, at XRP en dag kunne erstatte Swift-systemet. Selv CEO for Mastercard, Michael Miebach, erklærede for nylig ifølge wallstreet:online, at SWIFT-systemet om fem år muligvis ikke længere eksisterer. Naturligvis udgør kryptovalutaer en alternativ mulighed.

Solana og XRP ETFs kommer måske ikke på markedet – BlackRock ser ingen mulighed

Ifølge en artikel på den tyske side af FXStreet er kryptohandlere optimistiske med hensyn til en mulig godkendelse af Spot-Ether-ETF som en vej for Solana, XRP og andre aktiver. Afdelingslederen for digitale aktiver hos BlackRock udtrykte dog tvivl om denne optimisme.

Trods denne skepsis holder Bitcoin sig over 67.000 $, og Ethereum bevæger sig fredag over 3.200 $ ifølge FXStreet. Solana steg med næsten 5 % til 179 $ i løbet af dagen. Disse udviklinger viser et blandet billede af fremtiden for yderligere krypto-ETF’er ud over Bitcoin og Ethereum.

Skummelt møde: Ripple og SEC gør fremskridt i retssagen

BeInCrypto | Bitcoin & Krypto Nyheder ser en stigning i værdien af Ripples XRP-token på grund af et planlagt møde mellem Ripple og den amerikanske børsmyndighed SEC. Mødet sigter mod at løse den langvarige retssag. En RSI-værdi (Relative Strength Index) viser stærkt købspres, hvilket tyder på en positiv udvikling. Hvis der opnås enighed, kan det påvirke kursen positivt, mens manglende resultater kunne have negative konsekvenser, ifølge BeInCrypto.

Top  Jito Foundation udgiver Open Source kode til Staking og Restaking på Solana netværket

XRP falder til 0,60 $: Er Ripple stadig meningsfuld?

Kortsigtet så det allerede markant mere bullish ud, som wallstreet:online rapporterede. Profitmageri ødelægger kursgevinsterne, så valutaen handles næsten uændret. Fundamentalt forventer investorer stadig positive nyheder om enighed med SEC. Indtil videre er der tavshed. På mellemlang sigt er der fortsat usikkerhed. Ikke desto mindre viser XRP relativ styrke i forhold til andre kryptoer, der har givet bedre afkast. XRP-alternativ Base Dawgz går viralt: Kan DAWGZ opnå 100x? Forudsalget af nye meme-coins har allerede indbragt millioner af dollars – interessen vokser konstant. Base-Dawgz ønsker at blive førende inden for meme-coins. Ved at bruge Wormhole-Portal-Bridge-teknologien sigter de mod at øge likviditeten, hvilket potentielt kunne få prisen til at stige. Interesserede kan erhverve tokens; Pre-salgs-stakingafkastet ligger i øjeblikket på 110 %, ifølge wallstreet:online.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button