AltcoinsBitcoinEthereumRipple

XRP overhaler Bitcoin som førende kryptovaluta – Hvad kan vi forvente næste?

XRP overhaler Bitcoin på baggrund af stærk udvikling

XRP har klaret sig bedre end Bitcoin siden torsdag, da BTC-kursen ikke kunne fastholde sin gevinst efter at have nået over 71.000 dollar. Samtidig har XRP haft fremgang på derivatmarkedet, hvor den nåede en handelsværdi på 12,7 % af markedsdækningen.

Bitcoin nåede sit højeste niveau siden begyndelsen af april på 71.500 dollar tirsdag, men kunne ikke holde på gevinsten, og faldt tre dage senere til 66.600 dollar. Ved redaktionens afslutning handles BTC til 68.982 dollar og er faldet en smule i løbet af de sidste 24 timer.

XRP havde en stærk afslutning på ugen med en stigning i handelsvolumen på terminsmarkedet og en samlet handelsværdi på 3,75 mia. dollar. Med en markedsdækning på 29,5 mia. dollar har XRP et forhold på 12,7 %, hvilket er markant højere end både Bitcoin og Ethereum.

Analysen af XRP’s fremtidige udvikling er stadig opdelt. Nogle ser tekniske faktorer som det afgørende moment, mens andre peger på muligheden for tokenisering eller lanceringen af en ny Stablecoin som potentielle drivkræfter bag XRP’s næste prisudvikling.

XRP handles aktuelt til 0,534 dollar og møder modstand ved 0,54913 dollar og 0,55713 dollar, mens den nærmeste støtte ligger omkring 0,53323 dollar. Diskussionen om XRP’s fremtidige potentiale fortsætter med forskellige synspunkter på vejen frem for tokenets prisudvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Top  Sikkerhedsbrud på sociale platform Stars Arena: Millioner stjålet i angreb på smart kontrakt supported af Avalanche

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button