AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereumRipple

XRP Price Prediction: Kan XRP overhale Solana igen før 2024?

XRP Prisforudsigelse: Kan XRP overtage Solana igen før 2024?

I løbet af de sidste 24 timer har XRP-prisen forblevet stabil på 0,620626 dollar, mens det samlede kryptomarked stiger med 1,5% i dag.

XRP’s præstation har skuffet i de seneste uger, med altcoinen faktisk ned med 1,5% på en uge og 4% på en halv snes.

Denne underpræstation har gjort det muligt for Solana at overhale XRP og indtage femtepladsen på listen over de 100 bedste kryptovalutaer efter markedsandel, med SOL op med imponerende 17% alene i den seneste uge.

Imidlertid er det helt muligt, at markedets undervurdering af XRP vil føre til et tilsvarende stort rally i de kommende uger, især hvis 2024 bringer en tyrefest.

Som diagrammet nedenfor illustrerer, fortsætter XRP’s indikatorer med at antyde, at kryptovalutaen muligvis vil fortsætte med at kæmpe i et stykke tid endnu, før den gennemfører en vedvarende genopretning.

For eksempel er dets relative styrkeindeks (lilla) igen faldet under 50 i dag, hvilket antyder, at yderligere fald er mere sandsynlige end yderligere stigninger i øjeblikket.

Noget lignende kunne siges om XRP’s 30-dages gennemsnit (gul), som efter en temmelig sund stigning i starten af november har været stort set fladt i de seneste uger.

Trods denne negativitet har XRP’s støtteniveau (grøn) holdt relativt godt i de sidste par måneder, så selv hvis mønten vil have svært ved at stige på kort sigt, vil den sandsynligvis ikke falde på nogen betydelig måde.

Desuden er dens 24-timers handelsvolumen også opmuntrende høj, på omkring 1,3 milliarder dollar i dag, sammenlignet med lidt under 500 millioner dollar på forskellige tidspunkter i tidligere måneder.

Top  DOGE viser tegn på kortvarig nedadgående tendens: Kan bullerne vende udviklingen?

Alligevel ser det ud til, at hvaler primært har solgt tokenet i de seneste dage, med Whale Alert, der registrerer tre XRP-overførsler på mindst 10 millioner dollar hver til børser inden for de sidste 24 timer (her, her og her).

Alligevel fortsætter den generelle prognose med at se positiv ud for XRP, som bør se en solid genopretning i de kommende uger, efter det nuværende blip.

Dette skyldes delvis en markedsbred rally, hvor både analytikere og investorer forbereder sig på SEC’s accept af Bitcoin ETF’er.
I tillæg er det sandsynligt, at Ripple vil have en god 2024, hvor firmaet ser ud til at nå en endelig og favorabel afgørelse med værdipapirregulatoren på et tidspunkt i sommeren.

Sammen bør sådanne faktorer løfte XRP-prisen i de kommende måneder, potentielt mod 1 dollar ved udgangen af Q1 2024.

Højpotentiale Altcoin klar til lancering
Da XRP stadig venter på den fuldstændige løsning af Ripple-SEC-sagen, kan nogle handlende foretrække at købe andre altcoins lige nu.

Heldigvis er der i øjeblikket et bredt udvalg af lovende nye mønter, der ser ud til at rallye stort i begyndelsen af 2024, med flere presale-token, der opbygger stærk momentum, mens de forbereder sig på at liste.

Sandsynligvis er en af de mest lovende af disse Bitcoin Minetrix (BTCMTX), en Ethereum-baseret stake-to-mine-platform, der har rejst mere end 5,7 millioner dollar i dens meget vellykkede presale.

Bitcoin Minetrix er allerede blevet en stor succes blandt investorer på grund af unikke platform, der vil muliggøre brugere at mine faktiske Bitcoin (BTC) ved simpelthen at satse sin indfødte BTCMTX-token.

Staking BTCMTX giver brugerne tokeniserede minedriftskreditter, som de kan bruge på minedrift og dermed tjene nye BTC som følge heraf.

Top  Tysklands offentlige anklager lukker 47 børser mistænkt for ulovlig aktivitet

Bitcoin Minetrix lancering – planlagt til Q1 2024 – kommer på et meget belejligt tidspunkt, da Bitcoin er tæt på sin næste halvering.

Dette hjælper delvist med at forklare dens appel, men det hjælper også, at brugere vil kunne satse BTCMTX og tjene sig en passiv indkomst.

Som sådan kunne Bitcoin Minetrix ende med at blive en meget profitabel platform, hvor nye investorer kan deltage i dens presale – før den slutter – ved at gå til Bitcoin Minetrix’ officielle hjemmeside.

Dens brugervenlige interface og stærke fundament har hurtigt gjort den til en af årets bedste presale, og give dens momentum, kunne den rally stort, når den lister på handelsplatforme i de kommende uger.

Besøg Bitcoin Minetrix nu
Ansvarsfraskrivelse: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel gives til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button