AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

XRP Prisforudsigelse som XRP Øjne Frisk Stigning fra $0.600 Support – En Ny Rally På Vej?

XRP-prisen falder med 0,5% på de sidste 24 timer

XRP-prisen er faldet med 0,5% i de sidste 24 timer, hvilket resulterede i, at mønten faldt til $0,620612, efter at kryptomarkedet led store tab i går. På trods af dette er XRP steget med 1% i den seneste uge og med 3% i den seneste fjorten dage. Dog ligger mønten stadig 7% lavere i de sidste 30 dage, efter at et pludseligt hop i weekenden omdannede sig til et salg i går. Ikke desto mindre er altcoinen faktisk steget med 64% inden for det seneste år, hvilket tyder på en klar fornyelse i år i kølvandet på Ripples markante sejre i dets sag med SEC. Med det bredere marked sat til at nyde en opadgående tendens fra starten af 2024, kunne XRP nemt stige ud over det nuværende supportniveau på $0,60 inden længe.

XRP-prisprognose, da XRP overvejer en frisk stigning fra $0,600-supporten – En ny rally i vente?

XRP’s diagram viser, at mønten i øjeblikket befinder sig i en position, hvor det er mere eller mindre lige så muligt for den at gå i en af to retninger. For eksempel er dens relative styrkeindeks lige under 50, og mens det stoppede med at falde yderligere for få timer siden, er det i øjeblikket ikke stærkt nok til, at nogen sikkert kan konkludere, at der er en opsving på vej i de kommende dage.

XRP’s 30-dages gennemsnit viser også tegn på træthed, idet kurven er fladet ud, hvilket antyder, at mønten måske er ved at begynde nedad mod sit 200-dages gennemsnit. Dette ville antyde, at altcoinen er i starten af en nedadgående fase, selvom dens supportniveau hidtil har gjort et godt stykke arbejde med at forhindre nogen afgørende fald under $0,60 i de seneste par uger.

Top  Ethereum: 10.000-Dollar-Rallye i sigte trods kritik - En bullish prognose fra Lark Davis

Men for nu at least, tyder transferdata på, at i det mindste nogle hvaler har været i gang med at afhænde nogle XRP og tage nogle gevinster, så denne uge bliver måske ikke specielt god for mønten.

Optimistiske fremtidsudsigter for XRP-prisen

På længere sigt ser tingene meget gode ud for XRP-prisen. På den ene side forventer markedet, at en bull rally begynder tidligt næste år, potentielt udløst af SEC’s godkendelse af Bitcoin ETF’er i januar. På den anden side er XRP i en stærk position fundamentalt, da Ripples retlige status sandsynligvis er sikret efter en række opmuntrende afgørelser i dets sag med SEC. Som sådan vil kryptofirmaet kunne udvide sin forretning mere proaktivt i de kommende måneder og år, hvilket vil give XRP-prisen et boost. Det kan nå $1 inden udgangen af januar, før det tester dets nuværende ATH på $3,40 i de senere måneder af 2024.

Nyere altcoins får momentum med store pre-sales

Selvom XRP måske er en af de største altcoins på markedet, er det bestemt ikke den eneste alt, der viser potentialet for betydelige gevinster i de kommende uger og måneder. Der er faktisk en række nye og interessante tokens på markedet lige nu, hvor nogle af dem afholder deres pre-sales, hvilket hjælper dem med at opnå momentum, før de noteres på børser.

Et klart eksempel på dette er Bitcoin ETF Token (BTCETF), en ERC-20-kryptocurrency, der har rejst over $3,6 millioner i sin igangværende salg. Grunden til, at investorerne har taget så godt imod BTCETF, er, at token er designet med en meget deflationær tokenomics. Mønten vil brænde 25% af sin maksimale forsyning over tid. Den vil brænde 5% af sin forsyning, når Bitcoin ETF’er eller Bitcoin selv når forudbestemte milepæle, med den første, der skal ske, når et af SEC-godkendt spotbaseret Bitcoin ETF når en handelsvolumen på $100 millioner.

Top  TIA-prisen kæmper mod lokal modstand: Er det for sent at købe Celestia?

Ud over dette vil ejerne også kunne stake mønten, hvilket ikke kun vil give dem en passiv indkomst, men vil også tage endnu mere BTCETF ud af omløb. Som sådan vil BTCETF ende med at være en meget forsyningsbegrænset mønt, hvilket i teorien burde resultere i en stigende pris over tid.

Købere kan deltage i dens pre-sale ved at gå ind på den officielle Bitcoin ETF Token hjemmeside, hvor 1 BTCETF koster $0,0066. Dog bør møntens deflationære tokenomics betyde, at denne pris stiger betydeligt, når den noteres.

Advarsel: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital. Indtast din e-mail til vores gratis daglige nyhedsbrev! En hurtig 3 minutters læsning om dagens krypto nyheder! Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button