AltcoinsBitcoinCardanoEthereumRipple

XRP Spot ETF – Brad Garlinghouse forudsiger nye krypto-spot-ETF’er for Solana, Cardano og XRP

Ripple-CEO Brad Garlinghouse ser XRP-Spot-ETF’er som uundgåelige

Ripple-CEO Brad Garlinghouse mener, at XRP-Spot-ETF’er er uundgåelige. Derfor forventes det, at der snart vil følge flere krypto-fonde i USA. Den offentlige pres på den hidtil kryptovenlige Biden-regering begynder at vise virkninger i USA. Garlinghouse, 53 år gammel, forventer yderligere regulatoriske og politiske forbedringer.

Ifølge Bitcoin2Go har Garlinghouse udtalt, at SEC ikke længere har mulighed for effektivt at forhindre krypto-fonde, da de allerede er blevet tvunget til at godkende Bitcoin-Spot-ETF’er gennem retsafgørelser. På Consensus 2024-konferencen understregede han desuden, at det kun er et spørgsmål om tid, før også en XRP-, Solana- eller Cardano-ETF bliver godkendt.

Ripple-CEO forudser nye krypto-Spot-ETF’er for Solana, Cardano og XRP

Ifølge en rapport fra Coin Kurier er Ripple-CEO Brad Garlinghouse optimistisk med hensyn til nye krypto-Spot-ETF’er for Solana (SOL), Cardano (ADA) og XRP efter de allerede godkendte Bitcoin- og Ethereum-ETF’er af SEC. På trods af disse positive udsigter er der dog stadig nogle regulatoriske hindringer, der skal overvindes.

I et interview under “Consensus” messen i Austin fortalte Garlinghouse CNBC: “Godkendelsen af en XRP-Spot-ETF er uundgåelig.” Han kritiserede det nuværende regulatoriske miljø skarpt og håber på positive ændringer til fordel for kryptobranchen efter de amerikanske valg.

XRP foran en afgørende gennembrud: Målet er $0,65 inden for rækkevidde?

Coin Kurier rapporterer om Ripples aktuelle pristrend på kryptomarkedet. Et nærmere kig på dagskemaet viser et vigtigt område mellem modstanden ved $0,55 og en støtte ved $0,47. Denne sidebevægelse minder om tidligere mønstre med pludselige opsving som i perioden august til november 2023.

Derudover har Ripple Labs for nylig meddelt, at de frigiver yderligere 1 milliard XRP-tokens fra deres Escrow-wallet for at tilvejebringe frisk kapital – hvilket har ført til blandede reaktioner blandt investorer. Ifølge wallstreet:online faldt kursen på tokenet kortvarigt med ca. 0,5% på bare 24 timer.

Top  Ethereum ETF: Grayscale Trust in Gefahr?

Ripple-CEO forventer snarlig godkendelse af krypto-Spot-ETF’er for Solana, Cardano og XRP

Krypto Magazin rapporterer om Ripple-CEO Brad Garlinghouses optimistiske prognoser. Han forventer, at efter de vellykkede ansøgninger til Bitcoin- og Ethereum-Spot-ETF’er må også kryptovalutaer som Solana (SOL), Cardano (ADA) og XRP snart kunne blive godkendt som børsnoterede fonde. Til trods for disse positive udsigter er der stadig regulatoriske udfordringer at overvinde. Den vedvarende retssag mellem Ripple og SEC udgør en udfordring, som kan gøre det vanskeligt at opnå øjeblikkelig godkendelse af en XRP-ETF. Eksperter er uenige om, hvorvidt der kan godkendes flere krypto-ETF’er.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button