AnalyseBitcoinEthereumRipple

XRP stiger til 0,60 $: Er fireårig nedtrend endelig slut?

XRP stiger til 0,60 $: Enden på fire års nedadgående trend?

Med en stigning på omkring et procent i løbet af de sidste 24 timer skiller XRP sig ikke kun ud i Top-10-listen, men stiger også til en pris på 0,60 amerikanske dollars. Efter at have brudt igennem mærket på 0,56 amerikanske dollars, ser det ud til, at der nu tegner sig en stabilisering. Nogle analytikere ser dette som et bullish setup og forudsiger yderligere kurspotentiale for XRP.

Ifølge FinanzNachrichten.de begynder der for øjeblikket at vise sig en mulig opbrud fra det langvarige nedadgående trendmønster. Hvis dette lykkes, kunne realistiske kursmål mellem to og fire dollars nås, hvilket svarer til en afkast mellem tre og syv gange (Kilde: FinanzNachrichten.de).

XRP Prognose – kan alt være anderledes denne gang?

I de seneste uger har XRP oplevet en bemærkelsesværdig opsving, der har fået mange investorer til at spørge, om denne rally har potentiale til endelig at bringe møntet tilbage på en langsigtet vækstbane. Efter at XRP tidligere ofte har kæmpet med kursfald, kunne den nuværende opadgående bevægelse muligvis endelig indlede en bæredygtig vending.

Selv med en generel markeds korrektion på omkring et procent kunne XRP øge sin værdi med mere end et procent inden for de sidste 24 timer. Dette er særligt bemærkelsesværdigt, da XRP for nylig har præsteret dårligt og ofte har lidt større tab (Kilde: wallstreet:online).

XRP-Rallye: Bryder mønten endelig ud af det nedadgående trend?

Den nuværende stigning fortsætter dog en positiv trend: Inden for den sidste måned steg værdien af XRP endda med mere end 30 %. Denne udvikling giver håb om, at det denne gang kunne forløbe anderledes (Kilde: Krypto Magazin). Med en stigning på omkring et procent i de seneste dage viser markedet igen styrke.

Top  Cathie Wood: Hvad ligger bag salget af Coinbase-aktier, trods hendes positive syn på kryptovalutaer?

Ifølge FinanzNachrichten.de er der i øjeblikket stor potentiale for yderligere gevinster, hvis vigtige modstandsniveauer kan brydes (Kilde: FinanzNachrichten.de).

Ripple og Avalanche fører i august de massive token-udgivelser an

I august forventes der at blive frigivet tokens til en værdi af over en milliard amerikanske dollars på kryptovalutamarkedet. Bemærkelsesværdige projekter som Avalanche og Ripple vil føre an. Ifølge TradingView-data fra krypto-trackeren Token Unlocks vil en stor del af dette tal bestå af XRP-tokens.

Den første august vil Ripple frigive en milliard tokens som en del af deres planlagte frigivelsesplan, hvilket ved den nuværende kursværdi svarer til cirka 607 millioner amerikanske dollars, mens andre betydningsfulde projekter også forventes at frigive deres egne store mængder tokens (Kilde: TradingView).

XRP-kursen før gennembrud – Når den endelig $2-mærket?

Store nyheder for alle fans! XRP’s nuværende niveau ligger lige under 0,60 amerikanske dollars, hvor investorer bliver stadig mere optimistiske på grund af forskellige faktorer, herunder forventede løsninger på retslige tvister samt potentielle registreringer af fremtidige futureskontrakter på større børser som Coinbase, rapporterer CoinKurier.io. Bitcoin Ethereum Crypto News-platformen beskriver yderligere mulige positive udviklinger vedrørende regulatorisk klarhed, partnerskaber og indførelsen af digitale centralbankvalutaer (CBDC’er). På trods af kortsigtede tilbageslag forbliver det langsigtede perspektiv fortsat positivt ifølge eksperter citeret i forskellige medieudtalelser. Derfor konkluderes det samlet set: et lovende scenarie for en kommende mulig prisstigning mod de to-dollars-mærkningen og evaluering af fremtidige udsigter (Kilde: CoinKurier.de).

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button